Nyheter

Nyheter

Vi har parat Dot och väntar vi valpar till början av april. Se mer under planerade kullar.

24/3
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Rapido kull som fyller 1 år. Grattis Minja, Mayla, Maya, Milou, Milos och Mafuyu och hoppas ni alla får en underbar dag!


23/3
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Isita kull som fyller 7 år. Grattis Yumi, Yrja, Yaisa, Ylva och Yulle. Hoppas ni alla får en underbar dag!

22/3
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Eira kull som fyller 9 år. Grattis Tatiyana, Tamika, Tikaani, Talvi, Teo, Temudjin, Tigrou, Titeuf och Zeke. Våra tankar går även till Teyla som inte är med oss längre.
Hoppas ni alla får en underbar dag!
17/3
Kiwi är röntgad och ni ser resultat under kullinfo och gå till Kluci DJ Kiwi. Tack Angelica för du röntgade. 

16/3
Vi har fått nya bilder på Kiwi och ni ser några av dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Kiwi. Även en härlig bild här till vänster på Kiwi. Tack för bilderna Angelica. 

15/3
Ny bild här till vänster på Dot med sin mage där hon bakar små valpar. Klicka på bilden så ser ni den större. 

Vi har fått nya bilder från Roxi och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack för bilderna Linda. 

Phiri har testat utställning och drag och ni ser under resultat hur det gick.
Bra jobbat Martin och Phiri!

8/3
Dot är konstaterat dräktig, se mer under planerade kullar.
En massa nya bilder under galleri från vår semester i Hede. 

6/3
Vi har nåtts av det tråkiga beskedet attSamira - Snötrollens Nimbly Samira idag har vandrat vidare över regnbågsbron. Våra tankar går till Erica. Vi tackar så otroligt mycket för att du  gett Samira ett fint och rikt liv i nästan 15 år.  Tack för det.
R.I.P Snötrollens Nimbly Samira som var sist kvar i den kullen.

25/2
Vi har nåtts av det tråkiga beskedet att Nimbus - Snötrollens Ceavvi Cicero lämnade oss igår. Våra tankar går till Ulla som förlorat sin bästa vän. Vi tackar så otroligt mycket för att du Ulla samt Niklas gav Nimbus ett så otroligt fint hem under dessa 14 år. Tack för det. 
R.I.P Snötrollens Ceavi Cicero som var sist kvar i den kullen. 

23/2
Ny bild på Enola och Tatiyana på deras sida. 

20/2
Vi har fått en massa fina bilder på våra hundar från Angelica som togs i Furudal. Ni ser några på deras sidor under Elli, Enyi, Tatiyana, Bixie, Qluri, Vilda och Dot.
Tack Angelica för underbara bilder. 

19/2
Några nya bilder på några av hundarnas sidor - Yumi, Pilvi, Enyi, Qluri, Dot, Izzie, Minja och Tatiyana. 

18/2
I tisdag och onsdags kördes DP60 med 2x33km i Hamra och ni ser under resultat hur det gick. Hundarnas sidor är uppdaterade. 
Ny bild på Dot och Izzie på deras sidor samt nya bilder på Vilda och Elli på deras sidor. 

14/2
Idag säger vi stort GRATTIS till Nimbus som fyller 14 år. Hoppas du får en underbar dag!

Våra tankar går även till syskonen som inte längre är med oss.

13/2
Vi är nu på samojedveckan i Furudal och ännu har det varit utställning samt nordiskt mästerskap i drag och ett DP10 och ni ser under resultat hur det gick. Hundarnas sidor är uppdaterade. 
Tack för lånet av Brynolf- Erori Ryno till spannet. 

Vi har därmed fått 4 nya PDP hundar och dessa är Pilvi, Vilda, Qluri och Brynolf och därmed har bruksmeriterade sidan och våra hundar uppdaterats. 
Vi har även fått en ny utställningschampion och därmed har Pilvi tagit plats under champions. 


Årets draghund delades ut till Snötrollens Zima Qaxi, grattis Michael och Monika till det. 

5/2
Brynolf har kört DP10 i Piteå med fantastiskt fint resultat. Ni ser mer under resultat. 
Brynolf har också tagit plats under bruksmeriterade hundar. 
Grattis Angelica och Jesper. 

Vi har fått nya bilder på Milos och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå ner till Milos. Tack för bilderna Othilia. 

1/2
Vi har parat Dot och förhoppningsvis väntar vi valpar till början av april. Se mer under planerade kullar.
Någon ny bild på Trulls ser ni under kullinfo, Isitala och gå ner till Trulls. 

28/1
Vi har fått nya bilder av Phiri och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack för bilderna Martin.

26/1
Vi har nåtts av det tråkiga beskedet at Canto - Snötrollens Geardni Anijo inte finns med oss längre. Våra tankar går till familjen. Vi tackar så mycket för ni gav Canto ett underbart hem under nästan 13 år. R.I.P Anijo/Canto.  

Vi har även fått nya bilder på Vida som ni finner under kullinfo, Sorelle och gå till Vida. Tack Madeleine för bilderna. 

24/1
Vi har fått nya bilder på Canto och ni ser dem under kullinfo, Geardni  och gå ner till Anijo/Canto. Tack Cecilia för bilderna. 

Vi har även fått nya bilder på Ritza och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilderna Fredrik. 

23/1
Vi har fått lite nya bilder från Everest, Maya och Milou och ni ser dem under kullinfo, Yuki och gå ner till Everest,och Rapido och gå ner till Milou och Maya. Tack Severine för bilderna.

I helgen var det meriteirng på Koppången och några snötroll var där. Nis er detta udner resultat. 

15/1
Vi har fått lite nya bilder från Everest, Tigrou och Milou och ni ser dem under kullinfo, Yuki och gå ner till Everest, Eira och gå ner til Togrou samt Rapido och gå ner till Milou. Tack Severine för bilderna. 

14/1
Vi har fått nya bilder på De Koda och ni ser några av dem under kullinfo, Mapacha och gå till De Koda. Tack för bilderna Johanna. 

Även nya bilder på några av våra hundar som ni ser under Enyi, Dot, Bixie, Pilvi och Izzie.

4/1

Då var det dags att summera det gångna året och önska er en god fortsättning på det nya och hoppas det har många roliga saker med sig.

Året som passerade gav oss många härliga turer med hundarna både i vintermiljö och en hel del hemmavid. Vi fick en ny kull under våren efter vår Yumi och det blev 6 nya fina valpar.

Jag har varit på några utställningar och hundarna som varit med har gjort bra ifrån sig. Pilvi har tex fått 2 cert under året och Milos blev best in show valp när han deltog. Vi tackar även er valpköpare som ställt under under året och vi som träffats även tack för sällskapet och skoj att se er och era snötroll. Vi tackar även er som gett er på någon form av meritering/prov eller tävling av någon form och säger bra jobbat och skoj att ni testar oavsett vad ni gör så gäller det ju att ha skoj tillsammans.

Under sommaren förlorade vi vår älskade Raya som hastigt slets ifrån oss. En hund som betytt otroligt mycket för oss på många vis och vi har levt tillsammans sida vid sida i över 14 år så det blev tufft. Tack för allt älskade Raya!

Vi har även förlorat några andra Snötroll under året och det är alltid tråkigt och där går våra tankar till deras familjer och vi tackar för ni gav våra Snötroll så fina liv hos er.


Vi vill även passa på att tacka för alla fina bilder, mail och besök vi fått av er valpköpare under året. Det är guld värt att få följa era vovvar på olika sätt och se och höra vad ni hittar på.

Under hösten 2022 fyllde Leia hela 15år vilket är det äldsta något Snötroll hittills blivit och vi gläds åt att följa henne ett tag till genom alla bilder och filmer.


Nu blickar vi framåt över 2023 och ser närmast fram emot lite avkopplande vintersemester samt valpar till våren. Hoppas vi ses och hörs.

30/12
Vi har fått nya bilder av Rasmus och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rasmus. Tack för bilderna Mona. 

26/12
Vi har fått en massa fina julkort och ni ser några där hundarna är med tydligt under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben, Primo/Max samt Phoenix/ Bob, under Isita och gå ner till Yulle, Erori och gå till Rex  samt under Kluci och gå ner till Stout.  Dessutom har vi även fått från Leia och Mika och ni ser dem under våra hundar - Leia samt Tamika. 

Tack för alla fina bilder Maja, Moa, Lina, Hampus, Kristin, Svetlana, Hannah och Jenny. 

17/12
Sidan planerade kullar är uppdaterad med mer information om vår kommande plan. 

Vi har fått nya bilder på Qiyo, Bialka och Naska och ni ser dem under kullinfo, Zima och gå ner till Qiyo samt Chiquita och gå ner till Bialka och även Tresna och gå ner till Naska. 
Tack för bilderna Carole och Robert. 

Index sidan uppdaterad med en julhälsning från oss alla. 

27/11
En ny bild på Iris under kullinfo, Dots och gå till Iris. 

22/11
Vi har även fått nya bilder på Milos och ni ser den under kullinfo, Rapido och gå ner till Milos. Tack för bilderna Othilia.

21/11
Nya bilder på Leia som också fått snö och ni ser dem på Leias egen sida. Tack för bilderna och filmerna Hannah. 

Vi har fått en ny bild på Ivaldi som ni ser under kullinfo, Dots och gå ner till Ivaldi. Tack för bilden Alvhild.

Vi har även fått ny bild på Fuyu och ni ser den under kullinfo, Rapido och gå ner till Mafuyu. Tack för bilden Morteza. 

Även ny bild på Milou och Maya och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå till Milou respektive Maya. Tack för bilden Severine. 

19/11
Vi har fått en ny bild på Ivaldi som ni ser under kullinfo, Dots och gå ner till Ivaldi. Tack för bilden Alvhild. 
Samt en bild på Bob som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Phoenix/Bob. Tack för bilden Maja. 

14/11
Igår var Izzie och vi på besök hemma hos Iris och det blev som vanligt när systrarna sågs en massa bus. Blev lite nya bilder med, ni ser några under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Några på Izzie sida här >> samt en ny på Izzie under våra hundar. Några bilder även här till vänster. Ni ser ännu fler på vår instagram@snotrollens
Tack för en härlig playdate och en massa skoj prat Florian, Lisa och Iris. 

Vi har även fått en ny bild på Ylv och Mayla och ni ser den under kullinfo Rapido och gå till Mayla eller Isita och gå till Ylva. Tack för bilden Nicky.

9/11
Vi har även fått nya bilder på Phiri som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack för bilderna Martin.


6/11
Vi har fått nya bilder av Iris och ni ser några under kullinfo, Dots och gå ner till Iris, samt en här till vänster. Tack Lisa för bilderna. 

3/11
Vi har fått nya bilder på Fynn som ni ser under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn. Tack för bilderna Denise.
Vi har även fått en ny bild på Pixie som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack för bilden Johanna. 
 
18/10
Vi har fått nya bilder på Roxi och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack Linda för bilderna. 

9/10
Igår var jag på utställning i Eskilstuna. Ni kan se hur det gick under resultat. 
Nya bilder på Minja på hennes egen sida samt på våra hundar - Minja. 
Även flera nya bilder på Milos som ni ser under kullinfo, Rapido och gå ner till Milos. 

Fredag- söndag denna helg går även Barmarks SM och under fredag och lördag tävlade Qanuk och Pältsa där med sin husse Olof och matte Linn. Ni ser hur det gick under resultat samt två härliga bilder här till vänster. Grattis till er alla och bra jobbat. 

7/10
Vi har fått en ny bild av Vida och ni ser den under kullinfo, Sorelle Vida. Tack för bilden Madeleine. 

4/10
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Leias födelsedag. Hipp hipp Hurra Leia på din 15 årsdag!!!


Hoppas du får en underbar dag!

1/10
Vi har fått en ny bild av Trulls och ni ser den under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack för bilderna Moa. 

29/9
Vi har fått bilder av Leia som om bara några dagar blir 15 år. Ni ser några bilder under kullinfo, Chaos- Leia. 
Tack Hannah för bilder, videos och all härlig info om underbara Leia, fantastsikt att se. 

22/9
Vi har fått ny bild av Fynn och du kan se den under kullinfo, Kluci och gå till Fynn. Tack för bilden Denise.

16/9
Vi har fått nya bilder på Milos och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå ner till Milos. Tack för bilderna Othilia.

15/9
Vi har fått nya bilder av Stout och du kan se dem under kullinfo, Kluci och gå till Stout. Tack för bilderna Svetlana. 

11/9
Vi har fått ny bilder på Thorri och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack för bilderna Rietje. 

3/9
Vi har fått en ny bild på Rex som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Rex. Tack för bilden Kristin.

2/9
Vi vill säga stort grattis till Snötrollens Mapacha De Koda som nu kan titulera sig godkänd eftersökshund. Stort grattis och bra jobbat!!

1/9
Idag säger vi GRATTIS till vår Erorikull som fyller 3år. 
Stort grattis Rejza, Roxi, Ritza, Reggie, Brynolf, Roy, Rex, Rasmus och Odin. Hoppas ni alla får en underbar dag!
31/8
Vi har fått några nya bilder på Iris och ni ser dem under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Tack för bilderna Florian.

29/8
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Dots kull som fyller 1 år. Stort grattis Izzie, Iris och Ivaldi och hoppas ni alla får en underbar dag!
24/8
Lite nya bilder på gårdgens 1 åringar. Ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner tll Fynn, Thorri och Diesel. Tack för bilderna Denise, Rietje och Jeanette. 


23/8
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Kluci kull som fyller 1 år. Grattis Diesel, Thorri, Stout, Kiwi och Fynn. Hoppas ni alla får en underbar dag!


22/8
Vi har fått nya bilder på Ivaldi som ni finner under kullinfo, Dots och gå ner till Ivaldi. Tack för bilderna Alvhild. 
Vi har även fått bilder på Kiwi och Thorri och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Kiwi och Thorri. Tack för bilderna Angelica och Rietje. 
Thorris bilder ser ni även som indexbid nu. 

21/8
Några nya bilder på Vilda och Minja i deras egna gallerier- Minja och Vilda. 

18/8
Vi har fått några bilder på Mafuyu och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå till Mafuyu. Tack för bilderna Morteza.

14/8
Nya bilder på Pilvi under våra hundar och i hennes eget galleri här >>

Idag har Pilvi varit på utställning och ni ser hur det gick under resultat. 

13/8
Igår nåddes vi att de fantastiska nyheterna att DeKoda har fått godkänt blodspårprov i Norge. Stort grattis Johanna och Koda och bra jobbat.

Vi har fått några bilder på Milou och Maya och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå till Milou och Maya. Samt en bild här till vänster. Tack för bilderna Severine.


9/8
Lite nya bilder på Fuyu efter vi träffads häromdagen. Ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå ner till Mafuyu. Tack för lekstunden. 

6/8
I torsdags hade vi besök av Iris och så skoj att se hur lika systrarna är i både sätt och utseende. Några nya bilder på deras bus här till vänster samt på Iris sida under kullinfo, Dots och gå ner till Iris samt på Izzie och Minjas sida. 
Stort tack för ni kom så skoj.
Även en ny indexbild på Minja och Iris. 


3/8
Vi har fått nya bilder från Iris och ni ser några av dem under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Tack för bilderna Lisa.

29/7
Vi har fått en ny bild på Thorri som ni ser under kulinfo, Kluci och gå ner till Thorri. 
Samt en bild på Mayla och Ylva tillsammans som ni ser under kullinfo, Rapido och gå ner till Mayla eller Isita och gå ner till Ylva. Tack för bilderna Rietje och Nicky. 

24/7
Idag fyller vår Yuki kull 9 år. Rayas enda och finaste kull. Grattis till Elli, Enola, Enyi, Eluk och Everest. Hoppas ni alla får en underbar dag!

18/7
Igår förlorade vi vår älskade Raya och saknaden är stor. 

Raya vår älskade Raya. En av de bästa samojeder som funnits inom draget vill jag nog säga. Hon startade i de Nordiska Mästerskapen under 2010-2019 och vann alla och gick i led på samtliga. Hon har tex 22 godkända Dragprov 20 och 14 Dp60, dvs samtliga hon har startat på. Hon har vunnit och placerats sig i årets draghund många gånger och även placerat sig bra i årets samojed två gånger fast hon inte är utställd så många gånger. Hon även utställningschampion och polarhundschampion.

Har även godkänd trekkehundscert i Norge men endast tävlat en gång där med vinst.

Där hon älskade mest att vara var just i spannet och då i led och hon älskade att tävla och hatade att någon var före henne.....

Utöver detta är hon en fantastisk hund som styrt med oss och de andra hundarna i hela sitt liv. Finns ingen hund som lyckats bestämma så mycket över både husse och matte i vårt hushåll som hon. Lilla prinsessan Raya fick alltid till slut det hon önskade och endast hon visste vad det var så bara att försöka lista ut det så Raya blev nöjd. Även de andra hundarna bestämmer hon över när de ska pussas, tvättas osv.

Raya blev också mamma till en kull valpar med 5 fantastiska valpar där alla är otroligt duktiga draghundar och av dem bor 4 i Sverige och alla 4 är polarchampions. Raya har sedan fått både barnbarn och barnbarnsbarn vilket vi är oerhört tacksamma och glada för.

För lite mer än 1 månad sedan fyllde du 14 år och vi gick fortfarande promenader på över 10km tillsammans varje dag, men sedan märkte vi att du började bli gammal och promenaderna fick dras ner till runt 4km istället. Men dessa gick du gärna lös, men ibland i väl rask fart så man fick jogga för att hinna med, men det tyckte hon bara var skoj. I lördags gick vi således vår sista promenad och allt var som vanligt då och hon var pigg och glad. Sedan gick det fort och i söndags morse åkte vi akut till veterinären där vi tillsammans med veterinären insåg att vi inte kunde göra något mer för henne än att låta henne vandra vidare. Nu får hon återförenas med mamma och syster med flera.

Att Raya inte finns kvar längre kommer vi tydligt märka, det kommer vara så tomt. Du kommer vara så otroligt saknad och vi kommer aldrig aldrig glömma dig. Vi bär dig med oss i våra hjärtan för alltid.

Älskade älskade Soraya. Vila i frid
Våra hundar uppdaterad med Raya nerflyttad till In Loving Memory och lite text bredvid.Vi har fått några nya bilder på Diesel som ni ser under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel. Tack för bilderna Camilla. 

11/7
Några nya bilder på vår Minja på hennes egen sida här

10/7
Igår åkte även Mayla till sin nya familj och till sin egen moster Ylva i Holland. Stort lycka till Mayla. Lite nya bilder på Mayla under kullinfo, Rapido och gå ner till Mayla. 

7/7
Igår började Milou och Maya sin långa resa hem till sin nya familj i Schweiz. I familjen finns sedan tidigare två snötroll- Everest och Tigrou. Vi önskar dem stort lycka till i sin nya familj. 
Ni kommer kunna följa dem under kullinfo, Rapido och bläddra ner till Milou och Maya. En del nya bilder finns där nu. 

3/7
Igår hade vi besök av Milos och Mafuyu så alla syskon i Rapidokullen fick leka en sista gång. Ni ser några busbilder här till vänster. Samt några nya bilder under kullinfo, Rapido och kolla på Milos och Mafuyu. Även en bild på Mafuyu vi fått av husse ses där. Tack för bilden och extra stort tack för ni kom Milos och Mafuyu med familjer. Så skoj att alla fick leka tillsammans en gång till. 

1/7
Vi har fått nya bilder på Stout och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout.
Tack för bilderna Svetlana.

29/6
Vi har fått  nya bilder på Milos och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå ner till Milos. Tack för bilderna Othilia.

25/6
Vi har fått en ny bild på Ylva och ni ser den under kullinfo, Isita och gå ner till Ylva. Tack för bilden Nicky.

23/6
Vi vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar.

Vi har fått lite nya bilder från Iris och ni ser en av dem här till vänster. Samt några nya under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Tack för bilder och info Lisa. 

Vi har också fått nya bilder på vår Pilvi och ni ser en av dem under Pilvis eget galleri- Pilvi. Tack för bilderna Wilma.

10/6
Vi har fått nya bilder från Phiri och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna. 

9/6
Idag fyller vår underbara Soraya och vår Nimblykull 14 år. Stort grattis Soraya och Samira som fortfarande finns med oss. Hoppas ni får en underbar dag!
Vi sänder också en tanke till dem som redan lämnat oss.
2/6
Några nya bilder på de valpar som är kvar här som nu är 10 veckor. Ni ser dem under valpar. 

30/5
Förra helgen flyttade Milos och Mafuyu till sina nya familjer och ni kan nu följa dem under kullinfo, Rapido istället. Vi önskar er lycka till med era nya familjemedlemmar.
Minja blir kvar här på kenneln och har därmed tagit sin plats under våra hundar samt har hon fått ett eget galleri- Minja. 

De andra valpara får vänta lite till innan de flyttar till sina nya familjer. Så än är det en massa bus med alla 4 små. 

Vi har fått någon ny bild på Thorri och ni ser den under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack Rietje för bilderna. 

23/5
Idag säger vi Stort GRATTIS till vår Sira kull som fyller 11år. Grattis Fenyia, Freyia, Sven och Viky och hoppas ni alla får en underbar dag. En extra tanke till Vitus, Faina och Fjodor som inte längre är med oss. 
20/5
Vi har fått nya bilder från Ylva och ni finner några av dem under kullinfo, Isita och gå ner till Ylva. Tack för bilderna Nicky. 

Valparna har nu hunnit bli 8 veckor och var hos veterinären för besiktning igår, allt gick fint. Nya bilder på sidan valpar.
Snart börjar ett nytt äventyr för några av dem medan vissa får vänta lite längre med det. 

14/5
Många nya bilder efter ny utflykt på sidan valpar.

11/5
Nya 7 veckors bilder på valparna.

Många nya bilder på sidan valpar.

En ny bild i Bixies galleri. 

7/5
Nya bilder under våra hundar på Pilvi och Izzie samt några nya bilder i Izze, Pilvi och Tatiyanas galleri. 
Vi har fått nya bilder av Pältsa och Qanuk som varit 1 månad på Svalbard. Ni ser någon bild på dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa samt kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Tack för bilderna Olof.

6/5
Nya bilder på valparna samt är nu deras namn klara och finns under kullinfo. 

3/5
Vi har fått nya bilder från Stout och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. Tack för bilderna Svetlana.
Ny bild på Enola i hennes galleri- Enola

Nya bilder på valparna 


29/4
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Geadrni kull som fyller 12 år. Grattis Aneira, Smulor och Canto och hoppas ni alla får en underbar dag!
Samt skänken vi en extra tanke till Aniuk och Bizou som inte längre finns med oss. Vi har fått några nya bilder från Roxi och ni ser någon av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack Linda för bilderna och uppdateringen.

27/4
Nya bilder på sidan valpar.

23/4
Vi har fått någon ny bild på DJ Kiwi och ni ser den under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica.

21/4
Nya bilder på sidan valpar.

18/4
Vi har fått några nya bilder på Don Thorri och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack för bilderna Rietje.

Många nya bilder på sidan valpar.

17/4
Idag säger vi GRATTIS ill vår Mapacha kull som fyller 3 år. Grattis till Diona och De Koda och hoppas ni får en underbar dag!14/4
Alla valpar önskar en glad påsk med lite nya bilder under valpar. 

13/4
Vi har fått en ny bild på Trulls som ni finner under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack Moa för bilderna. 
Några få nya bilder under valpar

12/4
Idag är det dubbelkalas och vi säger stort GRATTIS till Zima kullen som fyller 4år. Grattis Qluri, Qanuk, Qaxi, Qasper och Qiyo och hoppas ni får en underbar dag.

Samt säger vi även stort GRATTIS till Isitala kullen som fyller 2 år idag. Grattis Pilvi, Pältsa, Pixie, Preben, Phiri, Max, Bob och Trulls och hoppas ni alla får en underbar dag!10/4
Nya bilder under valpar.

7/4
Vi har fått nya bilder på Kiwi och ni ser några av dem under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica.

5/4
Vi har fått nya bilder på Everest och Tigrou. Ni ser några av dem under kullinfo, Yuki och gå ner till Everest samt några under kullinfo, Eira och gå ner till Tigrou. Tack José för bilderna. 

Nya bilder under valpar.