Nyheter

Nyheter

14/8
Nya bilder på Pilvi under våra hundar och i hennes eget galleri här >>

Idag har Pilvi varit på utställning och ni ser hur det gick under resultat. 

13/8
Igår nåddes vi att de fantastiska nyheterna att DeKoda har fått godkänt blodspårprov i Norge. Stort grattis Johanna och Koda och bra jobbat.

Vi har fått några bilder på Milou och Maya och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå till Milou och Maya. Samt en bild här till vänster. Tack för bilderna Severine.


9/8
Lite nya bilder på Fuyu efter vi träffads häromdagen. Ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå ner till Mafuyu. Tack för lekstunden. 

6/8
I torsdags hade vi besök av Iris och så skoj att se hur lika systrarna är i både sätt och utseende. Några nya bilder på deras bus här till vänster samt på Iris sida under kullinfo, Dots och gå ner till Iris samt på Izzie och Minjas sida. 
Stort tack för ni kom så skoj.
Även en ny indexbild på Minja och Iris. 


3/8
Vi har fått nya bilder från Iris och ni ser några av dem under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Tack för bilderna Lisa.

29/7
Vi har fått en ny bild på Thorri som ni ser under kulinfo, Kluci och gå ner till Thorri. 
Samt en bild på Mayla och Ylva tillsammans som ni ser under kullinfo, Rapido och gå ner till Mayla eller Isita och gå ner till Ylva. Tack för bilderna Rietje och Nicky. 

24/7
Idag fyller vår Yuki kull 9 år. Rayas enda och finaste kull. Grattis till Elli, Enola, Enyi, Eluk och Everest. Hoppas ni alla får en underbar dag!

18/7
Igår förlorade vi vår älskade Raya och saknaden är stor. 

Raya vår älskade Raya. En av de bästa samojeder som funnits inom draget vill jag nog säga. Hon startade i de Nordiska Mästerskapen under 2010-2019 och vann alla och gick i led på samtliga. Hon har tex 22 godkända Dragprov 20 och 14 Dp60, dvs samtliga hon har startat på. Hon har vunnit och placerats sig i årets draghund många gånger och även placerat sig bra i årets samojed två gånger fast hon inte är utställd så många gånger. Hon även utställningschampion och polarhundschampion.

Har även godkänd trekkehundscert i Norge men endast tävlat en gång där med vinst.

Där hon älskade mest att vara var just i spannet och då i led och hon älskade att tävla och hatade att någon var före henne.....

Utöver detta är hon en fantastisk hund som styrt med oss och de andra hundarna i hela sitt liv. Finns ingen hund som lyckats bestämma så mycket över både husse och matte i vårt hushåll som hon. Lilla prinsessan Raya fick alltid till slut det hon önskade och endast hon visste vad det var så bara att försöka lista ut det så Raya blev nöjd. Även de andra hundarna bestämmer hon över när de ska pussas, tvättas osv.

Raya blev också mamma till en kull valpar med 5 fantastiska valpar där alla är otroligt duktiga draghundar och av dem bor 4 i Sverige och alla 4 är polarchampions. Raya har sedan fått både barnbarn och barnbarnsbarn vilket vi är oerhört tacksamma och glada för.

För lite mer än 1 månad sedan fyllde du 14 år och vi gick fortfarande promenader på över 10km tillsammans varje dag, men sedan märkte vi att du började bli gammal och promenaderna fick dras ner till runt 4km istället. Men dessa gick du gärna lös, men ibland i väl rask fart så man fick jogga för att hinna med, men det tyckte hon bara var skoj. I lördags gick vi således vår sista promenad och allt var som vanligt då och hon var pigg och glad. Sedan gick det fort och i söndags morse åkte vi akut till veterinären där vi tillsammans med veterinären insåg att vi inte kunde göra något mer för henne än att låta henne vandra vidare. Nu får hon återförenas med mamma och syster med flera.

Att Raya inte finns kvar längre kommer vi tydligt märka, det kommer vara så tomt. Du kommer vara så otroligt saknad och vi kommer aldrig aldrig glömma dig. Vi bär dig med oss i våra hjärtan för alltid.

Älskade älskade Soraya. Vila i frid
Våra hundar uppdaterad med Raya nerflyttad till In Loving Memory och lite text bredvid.Vi har fått några nya bilder på Diesel som ni ser under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel. Tack för bilderna Camilla. 

11/7
Några nya bilder på vår Minja på hennes egen sida här

10/7
Igår åkte även Mayla till sin nya familj och till sin egen moster Ylva i Holland. Stort lycka till Mayla. Lite nya bilder på Mayla under kullinfo, Rapido och gå ner till Mayla. 

7/7
Igår började Milou och Maya sin långa resa hem till sin nya familj i Schweiz. I familjen finns sedan tidigare två snötroll- Everest och Tigrou. Vi önskar dem stort lycka till i sin nya familj. 
Ni kommer kunna följa dem under kullinfo, Rapido och bläddra ner till Milou och Maya. En del nya bilder finns där nu. 

3/7
Igår hade vi besök av Milos och Mafuyu så alla syskon i Rapidokullen fick leka en sista gång. Ni ser några busbilder här till vänster. Samt några nya bilder under kullinfo, Rapido och kolla på Milos och Mafuyu. Även en bild på Mafuyu vi fått av husse ses där. Tack för bilden och extra stort tack för ni kom Milos och Mafuyu med familjer. Så skoj att alla fick leka tillsammans en gång till. 

1/7
Vi har fått nya bilder på Stout och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout.
Tack för bilderna Svetlana.

29/6
Vi har fått  nya bilder på Milos och ni ser dem under kullinfo, Rapido och gå ner till Milos. Tack för bilderna Othilia.

25/6
Vi har fått en ny bild på Ylva och ni ser den under kullinfo, Isita och gå ner till Ylva. Tack för bilden Nicky.

23/6
Vi vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar.

Vi har fått lite nya bilder från Iris och ni ser en av dem här till vänster. Samt några nya under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Tack för bilder och info Lisa. 

Vi har också fått nya bilder på vår Pilvi och ni ser en av dem under Pilvis eget galleri- Pilvi. Tack för bilderna Wilma.

10/6
Vi har fått nya bilder från Phiri och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna. 

9/6
Idag fyller vår underbara Soraya och vår Nimblykull 14 år. Stort grattis Soraya och Samira som fortfarande finns med oss. Hoppas ni får en underbar dag!
Vi sänder också en tanke till dem som redan lämnat oss.
2/6
Några nya bilder på de valpar som är kvar här som nu är 10 veckor. Ni ser dem under valpar. 

30/5
Förra helgen flyttade Milos och Mafuyu till sina nya familjer och ni kan nu följa dem under kullinfo, Rapido istället. Vi önskar er lycka till med era nya familjemedlemmar.
Minja blir kvar här på kenneln och har därmed tagit sin plats under våra hundar samt har hon fått ett eget galleri- Minja. 

De andra valpara får vänta lite till innan de flyttar till sina nya familjer. Så än är det en massa bus med alla 4 små. 

Vi har fått någon ny bild på Thorri och ni ser den under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack Rietje för bilderna. 

23/5
Idag säger vi Stort GRATTIS till vår Sira kull som fyller 11år. Grattis Fenyia, Freyia, Sven och Viky och hoppas ni alla får en underbar dag. En extra tanke till Vitus, Faina och Fjodor som inte längre är med oss. 
20/5
Vi har fått nya bilder från Ylva och ni finner några av dem under kullinfo, Isita och gå ner till Ylva. Tack för bilderna Nicky. 

Valparna har nu hunnit bli 8 veckor och var hos veterinären för besiktning igår, allt gick fint. Nya bilder på sidan valpar.
Snart börjar ett nytt äventyr för några av dem medan vissa får vänta lite längre med det. 

14/5
Många nya bilder efter ny utflykt på sidan valpar.

11/5
Nya 7 veckors bilder på valparna.

Många nya bilder på sidan valpar.

En ny bild i Bixies galleri. 

7/5
Nya bilder under våra hundar på Pilvi och Izzie samt några nya bilder i Izze, Pilvi och Tatiyanas galleri. 
Vi har fått nya bilder av Pältsa och Qanuk som varit 1 månad på Svalbard. Ni ser någon bild på dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa samt kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Tack för bilderna Olof.

6/5
Nya bilder på valparna samt är nu deras namn klara och finns under kullinfo. 

3/5
Vi har fått nya bilder från Stout och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. Tack för bilderna Svetlana.
Ny bild på Enola i hennes galleri- Enola

Nya bilder på valparna 


29/4
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Geadrni kull som fyller 12 år. Grattis Aneira, Smulor och Canto och hoppas ni alla får en underbar dag!
Samt skänken vi en extra tanke till Aniuk och Bizou som inte längre finns med oss. Vi har fått några nya bilder från Roxi och ni ser någon av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack Linda för bilderna och uppdateringen.

27/4
Nya bilder på sidan valpar.

23/4
Vi har fått någon ny bild på DJ Kiwi och ni ser den under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica.

21/4
Nya bilder på sidan valpar.

18/4
Vi har fått några nya bilder på Don Thorri och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack för bilderna Rietje.

Många nya bilder på sidan valpar.

17/4
Idag säger vi GRATTIS ill vår Mapacha kull som fyller 3 år. Grattis till Diona och De Koda och hoppas ni får en underbar dag!14/4
Alla valpar önskar en glad påsk med lite nya bilder under valpar. 

13/4
Vi har fått en ny bild på Trulls som ni finner under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack Moa för bilderna. 
Några få nya bilder under valpar

12/4
Idag är det dubbelkalas och vi säger stort GRATTIS till Zima kullen som fyller 4år. Grattis Qluri, Qanuk, Qaxi, Qasper och Qiyo och hoppas ni får en underbar dag.

Samt säger vi även stort GRATTIS till Isitala kullen som fyller 2 år idag. Grattis Pilvi, Pältsa, Pixie, Preben, Phiri, Max, Bob och Trulls och hoppas ni alla får en underbar dag!10/4
Nya bilder under valpar.

7/4
Vi har fått nya bilder på Kiwi och ni ser några av dem under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica.

5/4
Vi har fått nya bilder på Everest och Tigrou. Ni ser några av dem under kullinfo, Yuki och gå ner till Everest samt några under kullinfo, Eira och gå ner till Tigrou. Tack José för bilderna. 

Nya bilder under valpar.

4/4
Idag säger vi stort GRATTIS ti vår Sorelle kull som fyller 2 år. Grattis Vilda och Vida och hoppas ni får en underbar dag!Vi passar även på att säga grattis till Leia som blir 14,5 år idag. Grattis Snötrollens Leia Alone After Chaos. 

3/4
För 17 år sedan föddes Snötrollens allra först kull. Vår fina Oppas kull- Kerak och Kiska som stannade hos oss samt deras syskon. Kiwa, Kwik, Hubbe, Elvis, Nalle och Kinjo. En extra tanke går ju till er idag. 
12 år senare föddes Kiskas barnbarn och vår Tresna kull. Så idag säger vi stort GRATTIS till Dot, Nikita, Nasti, Nessie, Naska och Primus. Hoppas ni alla får en underbar dag!

2/4
Vi har nåtts av det tragiska beskedet att Chanuq - PDP Snötrollens Ceavvi Chanuq har lämnat oss. Våra tankar går till Denise och Walter med familj. Tack för att ni gav honom ett långt och härligt liv med er. R.I.P PDP Snötrollens Ceavvi Chanuq. 

Några nya bilder på valparna. 

30/3
Några nya bilder på valparna. 

28/3
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Chiquita kull som fyller 5 år. Stort grattis till Buddha, Bialka,Bixie, Buffy, Bajka, Bronya och Stella. Hoppas ni alla får en underbar dag!
Vi skänker också en tanke till Luna som inte är med oss längre. 


Qiyo har fått en ny arbetstitel nämligen LPI som är en tysk arbetstitel för långdistans. Grattis säger vi till ägarna Andre och Carole. Bra jobbat!

Vi har fått nya bilder på Fynn och ni ser en av dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn. Tack för bilderna Denise.

Yumis valpar är födda och ni ser lite bilder på dem under valpar. 

I veckan som var hade vi besök av Izzies syster Iris och oj vad systrarna lekte och hade skoj. De var otroligt lika i allt och otroligt svåra att fota då det var full fart. Lisa gjorde några försök och ni ser två bilder av systrarna här till vänster. Tack för bilderna Lisa och stort tack för besöket vi och främst Izzie längtar redan till nästa gång.

23/3
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Isita kull som fyller 6 år. Grattis Yumi, Yrja, Ylva, Yaisa och Yulle och hoppas ni alla får en underbar dag!22/3

Idag säger vi stort GRATTIS till vår Eira kull som fyller 8 år. Grattis Tatiyana, Tamika, Talvi,Tikani, Teodor, Temudjin, Tigrou, Titeuf och Zeke. Hoppas ni alla får en underbar dag.
Vi sänder en extra tanke till Teyla som inte längre är med oss.
16/3
Vi har fått några nya bilder på Diesel, Stout och Iris. Ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel respektive Dutch Stout samt kullinfo, Dots och gå ner till Iris. 
Tack för bilderna Jeanette, Svetlana och Florian. 
Samt två till vänster här på Iris också. 

12/3
Vi har nåtts av den trista nyheten att Nikki- Snötrollens Ceavvi Chatka inte längre finns med oss. Våra tankar går till familjen. R.I.P Snötrollens Ceavvi Chatka"Nikki"

8/3
Vi har fått massa nya bilder av Ivaldi och ni ser några av dem under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi. Tack för bilderna Alvhild.

7/3
Under februari har vi varit på semster med hundarna i fjällen och nu finns äntligen en massa bilder från turen under galleri. 

6/3
Lite nya bilder på Dot på hennes egen sida - Dot. 
Lite nya bilder på Izzie på hennes egen sida Izzie samt en ny bild under våra hundar. 

Vi har fått en ny bild på Fynn som ni ser under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn. Tack för bilden Denise. 

2/3
Yumi är dräktig så valpar väntas till slutet av mars/början av april. Mer information under planerade kullar. 

27/2
Vi har fått nya bilder på Trulls och ni ser en av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack för bilderna Moa. 

Lite bilder från DP60 i Sulviken har vi fått av arrangören och det tackar vi för. Ni ser några under resultat. Samt återfinns en på våra hundar i galleri. Ni finner även någon ny bild på Qaxi, Nasti, Qiyo och Pältsa på deras sidor. Ni finner dem på kullinfo, Zima och gå ner till Qiyo respektive Qaxi. Samt gå till kullinfo, Isitala aoch gå ner till Pältsa och till kullinfo, Tresna och gå till Nasti. 

Vi har även nåtts av det trista beskedet att Teyla har lämnat oss. Våra tankar går till ägarna och vi säger stor kram och tack för det fina liv ni gett Teyla under dessa år.

14/2
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Ceavvikull som fyller 13 år. Grattis Chanuq, Nimbus och Nikki och hoppas ni får en underbar dag. En extra tanke till Chomsky, Celsius, Czaarii och Coda som inte är med oss längre. 
I helgen har vi varit på en av de få meriteringar/tävlingar som inte ställdes in detta året och det var i Sulviken i Jämtland. Det var en tuff bana med mycket klättring och dessutom var vädergudarna inte med arrangören då snön fullständigt vräkte ner sista veckan och bara med pudersnö så inte lätt att få till bra banor. Så spåren blev ju rätt lösa. Hundarna gjorde vad de kunde och tog sig igenom 2x30km inom rätt tid för att få ett första pris. Därmed är även Pilvi, Vilda och Qluri bruksmeriterade och sidan bruksmeriterade är uppdaterad. Även deras sidor är uppdaterade.
I spannet fanns även Elli, Enyi, Yumi, Bixie och Dot. Samt gick Tatiyana utlånad till Michael Berglöfs spann som även han fick 1:a pris och bästa tid balnd samoejderna. Grattis Micke. I Mickes spann fanns även 6 sndra snötroll och dessa är Teo, Temudjin, Yrja, Buffy, Nasti, Qaxi.

På plats fanns även Qiyo som med sitt spann gjorde ett bra jobb på de tuffa spåren men nådde inte riktigt till meritering denna gång. Samt fanns även Qanuk och Pältsa på plats som genomförde det hela bra med matte Linn på skidor. Tufft på dessa spår. De nådde inte riktigt till meriteirng men gjorde ett bra jobb i de spåren. 

Skoj att ses alla. Resultatsida uppdaterad. 

Vi har nåtts av den trista nyheten att Bizou- Snötrollens Geardni Agloolik inte längre finns med oss. Våra tankar går till familjen. R.I.P Snötrollens Geardni Agloolik "Bizou"

3/2
Vi har fått nya bilder av Iris och ni ser dem under kullinfo, Dots och gå ner till Iris. Tack Florian för bilderna. 

28/1
Vi har fått några nya bilder på Fynn och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn. Vi har även fått någon ny bild på Chanuq och ni ser den under kullinfo, Ceavvi och gå till Chanuq. Tack för bilderna Denise. 

25/1
Yumi är parad så förhoppningsvis väntar vi valpar i slutet av mars. Se mer under planerade kullar. 

21/1
Vi har fått en ny bild på Stout som ni finner under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. Tack för bilden Svetlana.

10/1
Vi har fått en bild på Ritza, ni ser den under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilden och infon Fredrik. 

1/1
Vi har fått nya bilder på Diesel och Ivaldi och ni finner dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel samt kullinfo, Dots och gå ner till Ivaldi. Tack för bilderna Jeanette och Alvhild. 

Då var det nytt år och dags att summera året som gått. 2021 var året då det inte blev några tävlingar alls men vi fick istället uppleva flera nya platser. Vi fick en massa härliga turer, varit uppe på flera nya fjäll och njutit av en massa härlig hundkörning både på egen hand och tillsammans med härliga vänner. 

Under året fick vi 2 valpkullar där Izzie numera förgyller oss på kenneln. Vi följer med glädje de nya snötrollens som kom under hösten. 

Vi tackar alla valpköpare för bilder och uppdateringar under året. Vi tackar även för att ni har röntgat och ögonlyst era hundar under året. Det betyder jättemycket för oss. 

Ett par snötroll har lämnat jordelivet under året och vi skänker tankar till deras familjer och tackar för det fina liv de gav våra snötroll under många år. 

Nu blickar vi framåt mot 2022 som även det inleds i pandemins tecken, men vi hoppas trots det att några tävlingar ska bli av. Vi blickar framåt mot härliga turer och förhoppningsvis ska även nya snötroll se dagens ljus under året. 


28/12
Vi har fått nya bilder av Buddha och ni ser dem under kullinfo, Chiquita och gå ner till Buddha. Tack Lisa för bilderna.

25/12
Vi har fått nya bilder på Iris och Kiwi och ni ser dem under kullinfo, Dots och gå ner till Iris samt under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Florian och Agelica. 

23/12
Vi vill också passa på att önska alla en riktigt GOD JUL. Ny bild på indexsida med julkort för 2021.

Vi har fått en ny bild av Thorri och ni ser den under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack för bilden Rietje. 

Vi har idag även mottagit det tråkiga beskedet att Chomsky inte finns med oss längre. Våra tankar går till hans familj som vi tackar så mycket för ni gett Chomsky ett så härligt liv.
R.I.P Snötrollens Ceavvi Chomsky. 

21/12
Vi har fått en ny bild på Mika som ni ser under hennes sida - Tamika. Tack Jenny för bilden. 

Vi har även fått nya bilder på Qasper och ni ser dem under kullinfo, Zima och gå ner till Qasper. Tack ör bilderna Nathalie och Jennifer. 

15/12
Pältsa är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo och gå ner till Isitala- Pältsa. Tack Linn och olof för ni kollade. 

12/12
Vi har fått nya bilder på DJ Kiwi och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica.

10/12
Vi har fått nya bilder på Fynn och Thorri och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn och Don Thorri. Tack för bilderna Denise och Rietje.

Vi har även mottagit det tråkiga beskedet att Sira Fjodor inte längre finns med oss. Våra tankar går till familjen och vi tackar Kati med familj för att ni gav Fjodor ett så fint hem med massa skojiga äventyr och en massa kärlek. 

6/12
Vi har fått nya bilder på Stout och Iris och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout samt under Dots och gå ner till Iris. Tack för bilderna och uppdateringen Svetlana och Florian.

5/12
Pältsa är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå till Pältsa. Tack Linn och Olof för ni kollade.

3/12
Vida är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo och gå ner till Sorelle Vida. Tack Madeleine för ni kollade henne. 

2/12
Vi har fått nya bilder av Leia som fått lite snö och ni ser någon ny bild under kulinfo, Chaos- Leia. Tack för bilderna Hannah.
Vi har även fått nya bilder på Fynn, Thorri och Diesel och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn, Don Thorri och Diesel. Tack för bilderna Denise, Rietje och Camilla. 

Pixie och Vida är ögonlysta och ni resultatet under kullinfo och gå ner till Sorelle Vida och Isitala Pixie. Tack för ni kollade Johanna och Madeleine. 

29/11
Herr Blå eller Dutch Stout har nu flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. Lite nya bilder finner ni på Stout där också innan flytten. 

Nya bilder även på vår Izzie under våra hundar samt på hennes egen sida- Izzie. 


28/11
Vi har fått nya bilder på Titeuf och ni ser dem under kullinfo, Eira och gå ner till Titeuf.
Tack Beni för bilderna.

24/11
Vi har fått nya bilder på Fynn och ni ser en av dem under kullinfo, Kluci - Dorian Fynn. Tack Denise för bidlerna.

19/11
Vi har fått nya bilder på Iris och ni kan se en av dem under kullinfo, Dots och gå ner till iris. Tack för bilderna Florian. 
Vi hade även besök av Iris häromdagen och oj vad bus det blev på syskonen. Inte så mycket bra bilder men den bruna färgen visade på att de hade lekt en hel del ... Tack för ni kom, hoppas vi ses snart igen. 


15/11
Vi har fått en ny bild från Ivaldi och ni ser den under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi.Tack Alvhild för bilderna. 
Även några nya bilder på vår Izzie på hennes egen sida här >> 
Samt några nya på Stout under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. 

Pixie har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack för du röntgade Johanna.

10/11
Vi har fått nya bilder på Iris och ni kan se en av dem under kullinfo, Dots och gå ner till iris. Tack för bilderna Florian. 

Max har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Primo/Max. Tack för ni röntgade Lina.
Preben har varit på ögonlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack för ni kollade Moa. 

7/11
Herr Orange som numera heter Dorian Fynn har flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn.

Även Stout har tagit sin plats under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout - även om han stannar några veckor till hos oss. 

5/11
Så äntligen lite nya bilder vår nya familjemdlem Izzie och ni ser dem på hennes sida- Izzie. Samt under våra hundar.

Primo/Max är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala- Primo/Max. Tack Lina för ni kollade. 

Vi har fått nya bilder på Iris och ni kan se en av dem under kullinfo, Dots och gå ner till iris. Tack för bilderna Florian. 
Vi har fått nya bilder på Kiwi och ni kan se en av dem under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica. 

Samt några nya bilder på Stout och Fynn dvs Qluris valpar som ännu är kvar hos oss. Ni ser dem under valpar. 

1/11
Vi har fått lite nya bilder från Ivaldi och ni ser några av dem under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi. Samt en som jag bara tycker är så söt här till vänster. Tack Alvhild för bilderna. 

31/10
Lilla Blå från Dots kull som numera heter Ivaldi har flyttat till sina nya ägare Alvhild och Tobias och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi. 

Lilla Lila från Dots kull som numera heter Iris har flyttat till sina nya ägare Florian och Lisa och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa henne under kullinfo, Dots och gå till Iris. 

Lilla röd från Dots kull som numera heter Izzie kommer stanna på kenneln och har tagit sin plats under våra hundar. 

Vi har fått en ny bild på Rejza som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. 
Vi har även fått en ny bild på Pixie som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack för bilderna Camilla. 

Samt några nya bilder på Qluris valpar som är kvar här ännu och ni finner dem här >>

30/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

28/10
Herr Grå som numera heter Don Thorri har flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri.

Vi har röntgat Pilvi och Vilda och ni ser resultatet under våra hundar och Pilvi och Vilda samt under kullinfo, Isitala och gå ner til Pilvi samt under kullinfo, Sorelle och gå ner till Vilda. 

24/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

Herr Brun som numera heter Diesel har flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel. 

22/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

Herr Grön som numera heter Dj KIwi har flyttat till sin nya ägare och vi önskar dem stort lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Dj Kiwi. 

Pilvi, Vilda och Bob är ögonlysta. Ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå till Phoenix/Bob och Pilvi samt till Sorelle och gå ner till Vilda. Tack Maja för ni kollade. Även våra hundar uppdaterade med Pilvi och Vildas resultat. 

Preben är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack Moa för ni kollade. 

17/10
Många nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt många nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >> och det är nu tre gallerier på Qluris valpar.

Vi har även haft besök av Yulle i helgen med en massa spring och bus men tyvärr blev det inga bilder. Tack för besöket Hampus. 

13/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>
Numera är det dock väldigt blandat vilka som är på bilder så båda kullarna kan synas i båda albumen.
Vi har även fått en bild av Prins Trulls och ni ser den under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. tack för bilden Moa.

Phenix/Bob har varit på röntgen och ni ser resultaten under kullinfo, Isitala och gå till Poenix/Bob. Tack Maja för ni kollade. 

12/10
Phiri har varit på röntgen och ögonlysning och ni ser resultaten under kullinfo, Isitala och gå till Phiri. Tack Martin för ni kollade. 

Namnen till valparna i Dots kullen är klara och ni ser dem under kullinfo och gå ner till Dots.

9/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

8/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

7/10
Vi har fått bilder på Leia från sin 14 årsdag och det är underbart att se bilder och filmer på denna pigga hund. Ni ser några av bilder på hennes sida under kullinfo, Chaos- Leia. Tack Hannah för bilder, filmer och uppdatering- underbart!

Valparna i Kluci kullen har nu fått sina namn och ni ser dem under kullinfo, Kluci.

5/10
Vi har fått en ny bild på Nikita och Pixie och ni ser den under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack Camilla för bilden. 

4/10
Idag säger vi stort GRATTIS till Leia som fyller 14 år. Hoppas du får en underbar dag!

3/10

Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

29/9
Prins Trulls är röntgad och ögonlyst och ni ser resultaten under kullinfo, Isitala och gå till Prins Trulls. Tack Moa för du kollade.

Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

Vi har fått lite nya bilder på Phiri och ni ser en av dem här till vänster. Tack för bilderna och uppdateringen Martin. 

26/9
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>
Idag hade vi även besök av Brynolf ( Erori Ryno) samt hans kompis Theo. Blev en massa bus. Tack för besöket Jesper och Angelica. En liten bild här till vänster från det. 

24/9
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

21/9
Vi har fått lite nya bilder och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. Kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls och Pältsa samt under kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Även två nya bilder på Qanuk och Pältsa här till vänster.
Samt en ny bild på Koda under kullinfo, Mapacha och gå till De Koda.

Tack för bilderna Camilla, Moa, Olof och Johanna.

Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

16/9
Någon ny bild på Dots valpar och den finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>
Rejza har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Rejza. Tack Camilla för ni kollade. 

14/9
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

11/9
Alla valpar har nu öppnat ögonen och nu börjar det hända mer och mer i lådorna.Nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

8/9
Idag har Rejza varit på ögonlysning och ni ser under kullinfo, Erori och Rejza hur det gick. Tack Camilla för du kollade. 

7/9
Idag har R-Odin varit på ögonlysning och ni ser under kullinfo, Erori och R-Odin hur det gick. Tack Jeanette för du kollade. 

5/9
Teo- Snötrollens Eira Teodor pappa till Qluris valpar nu har varit på hundutställning och titulerar sig numera Svensk utställningschampion. Resultat uppdaterat och även Championsidan. Grattis Monica och Micke. 

4/9
Nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar som nu börjat öppna ögonen och ni finner dem här >>

Valparnas kullnamn finns nu under kullinfo.

2/9
Vi har fått nya bilder av Ritza och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilder och update Fredrik och Lina. 

1/9
Idag fyller vår Erori kull 2 år. Vi säger stort GRATTIS till Ritza, Rejza, Reggie, Roxi, Roy, Rex, Ryno, R-Odin och Rasmus. Jag hoppas ni alla får en underbar dag!


Roy, Bronya och Nesjeka har varit på ögonlysning och ni ser resultaten under kullinfo.
Tack Maggie och Susanne för ni kollade.

Dots valpar är födda och ni kan see några bilder på dem här >>

Samt några nya bilder på Qluris valpar här >>

28/8
Qluris valpar är här, se mer under valpar.

22/8
Nya bilder på Vilda och Pilvi både under våra hundar och i deras egna gallerier - Vilda och Pilvi. 

19/8
Rex har varit på ögpnlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Rex. Tack Kristin för du kollade. 

12/8
Vi har fått nya bilder på Max och ni finner några av dem under kullinfo Isitala och gå ner till primo/Max. Tack för bilderna Lina.

Igår nåddes vi av det tragiska beskedet att Faina har lämnat oss. Våra tankar går till Anna och Dan som gett Faina ett underbart liv. Stort tack för det. 
R.I.P Snötrollens Sira Faina!

1/8
Igår hade vi först besök av Bob(Phoenix)och du kan see några nya bilder på hoom under kullinfo, Isitala och gå ner till Bob/Phoenix. Samt finns det några nya busbilder här till vänster. Stort tack för ni kom, så skoj att se er igen.

Sedan kom Pältsa och Qanuk på besök och ni ser några nya bilder på Pältsa under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Samt lite nya busbilder på dem här till vänster. Stort tack för besöket, så skoj att se er igen. 

Samt några nya bilder på Preben från besöket häromdagen och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. 

30/7
Vi har fått lite nya bilder av Trulls, Qanuk och Pältsa. Ni ser dem under kullinfo, Isitala - Prins Trulls respektive Pältsa samt under kullinfo, Zima - Qanuk. 
Tack för bilderna Moa och Linn.

Vi har även gjort ultraljud på Dot i veckan och hon är dräktig så nu väntas valpar till månadsskiftet augusti/september.

Igår hade vi besök av Preben med familj och ni ser några busbilder här till vänster. Stort tack för besöket, verkligen kul att se er alla igen. 

25/7
Vi har fått nya bilder från Preben och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack Moa för bilderna. 

Igår hade vi besök av Prins Trulls och ni ser några nya bilder på honom under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Ni ser även en del busbilder här till vänster på Trulls och några av våra hundar. Gladast för besöket och som ville busa massor var Soraya 13 år och Aneira 11 år, skojiga tanter som älskar pojkbesök. Tack för besöket Moa. 

Vi har även haft besök av Buddha och ni ser några nya bilder av honom under kullinfo, Chiquita och gå ner till Buddha. Tack Lisa för besöket. 

Samt en ny bild på Bixie på hennes egen sida här >> Tack Moa för den bilden. 

24/7
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Yuki kull som fyller 8år. Grattis Elli, Enola, Enyi, Eluk och Everest och hoppas ni alla får en bra dag!


19/7
Brynolf har varit på ögonlysning och ni kan se resultatet under kullinfo, Erori och gå till Ryno/ Brynolf. Tack Angelica för ni kollade.

Vi har även gjort ultraljud på Qluri idag och hon är dräktig så nu väntas valpar till slutet av augusti. 

18/7
Vi har fått en ny bild på Roxi som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack för bilden Linda.

17/7
Igår hade vi långväga besök av Smulor - Geardni Auviq som bor i Tyskland. Lite nya bilder ser ni på honom under kullinfo, Geardni och gå ner till Auviq/Smulor. Tack för besöket Birgit, Hartmut och Kevin samt även samojedkompisen Nanook såklart. Så skoj att se er igen och även se Smulor igen. Lika fin och mysig som alltid. 

13/7
Vi har fått lite nya bilder av Trulls och ni ser en under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Samt tre nya här till vänster. Tack för bilderna Moa.

En ny bild på Yumi i hennes galleri-Yumi. 
En ny bild på Bixie i hennes galleri - Bixie
En ny bild på Vilda i hennes galleri- Vilda

11/7
Vi har fått en ny bild på Rejza som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. Tack Camilla för bilden.

4/7
Sidan planerade kullar är uppdaterad. 

Vi har nya bilder på Buddha som ni kan se under kullinfo, Chiquita- och gå ner till Buddha. 

Vi har fått några nya bilder på Trulls och ni ser någon av dem under kullinfo, Isitala- Prins Trulls. Tack för bilderna Moa.

Samt ännu en bild från Mika och hennes nya båtliv. Ni ser den här till vänster. Tack Jenny för bilderna. 

29/6
Vi har fått nya bilder på Yulle och ni ser några av dem på hans sida under kullinfo, Isita och gå ner till Yulle. Tack Hampus för bilderna. 

Vi har också fått några nya bilder på Tamika och ni ser någon ny på hennes sida här- Tamika. samt två här till vänster när Mika testar att åka båt första gången mm.  Tack för bilderna Jenny. 

Bilderna till vänster är omgjorda och går nu klicka på för att få dem större och läsa bildtext till dem. Alla bilder har inte kommit med. 

Parning har ägt rum och förhoppningsvis väntas valpar till slutet av augusti. Mer information kommer snart. 

22/6
Vi har fått nya bilder på Rasmus och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rasmus. Tack Mona för bilderna. 

18/6
Rasmus är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo och gå till Erori-Rasmus. Tack Mona för ni kollade.

13/6
Vi har fått nya bilder av Phiri och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna. 

9/6
Idag säger vi stort grattis till vår underbara Nimbly kull som fyller 13 år. 9 fina valpar föddes för 13 år sedan- Schaufuss, Silas, Frost, Isak, Sorba, Soraya, Samira, Snöa och Aila. Vi tänker på dem alla, men säger extra mycket grattis till våran Soraya och syster Samira som fortfarande finns med oss. Hoppas ni får en underbar dag!
7/6
Vi har fått nya bilder på Talvi, ni ser dem under kullinfo, Eira och gå ner till Talvi. Tack Kjersti för bilderna. 

1/6
Vi har fått nya bilder av Preben och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack för bilderna Moa.

27/5
Vi har nåtts av det tragiska beskedet att Celsius- Snötrollens Ceavvi Celsius har lämnat oss. Han blev ungefär 12 år och 4 månader.
Tack Camilla och Chrille samt senare Sofie och Andreas för att ni gett Celsius ett så fint liv. 
Vi skickar många tankar till er. R.I.P Celsius