Nyheter

Nyheter

1/7
Vi har fått nya bilder på Primo och Preben och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Primo respektive Preben. Tack Lina och Moa för bilderna. 

26/6
Vi har fått nya bilder på Primo och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Primo. Tack Lina för bilderna. 

24/6
Vi har fått en del nya bilder från Qanuk och Pältsa som verkar funnit varandra jättebra. Ni ser någon ny bild på Qanuk under kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Samt några nya på Pältsa under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Tack Linn för bilderna.

20/6
Vi har fått nya bilder från Roxi och ni ser några nya under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Samt även en härlig här till vänster där hon njuter på stranden i vattnet. Tack Linda för bilderna.

Vi har även fått en ny bild från Preben som ni ser här till vänster. Tack Moa för bilden.

18/6
Vi har fått nya bilder på Phiri och ni ser en av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna och uppdateringen.
 
17/6
Igår nåddes vi av det trista beskedet att Aila- Snötrollens Nimbly Shimoza hastigt lämnat oss. Våra tankar går såklart till hennes familj. Vi sänder stora kramar och ett stort tack för att ni gett Aila ett härligt hem under många år. Hon fick ett långt och rikt liv med er. tack. 

Vi har fått nya bilder från Rasmus. Ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rasmus. Tack Mona för bilder och uppdatering.

15/6
Nu har valparna flyttat och vi önskar dem alla stort lycka till med sina nya familjemedlemmar. Ni ser lite nya bilder på dem under kullinfo, Isitala och bläddra ner för att se alla syskonen.  Samt under kullinfo, Sorelle för att se nya bilder på Vida. 
Som nya medlemmar i vår flock finns nu Vilda och Pilvi och ni ser dem under våra hundar samt lite nya bilder på deras egna sidor - Vilda och Pilvi. 

9/6
Idag fyller vår underbara Nimbly kull 12 år. Stort grattis till Soraya, Samira, Aila, Isak, Silas och Schaufuss. Hoppas ni alla får en underbar dag.
Vi sänder också en extra tanke till Frost, Snöa och Sorba som inte längre finns med oss. 
Vi har även fått nya bilder från Roy och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roy. Tack Maggie för bilderna och uppdateringen. 

7/6
Nya bilder på valparna och ni ser några underTatiyanas valpar här >> och några under Bixies valpar här >>

6/6
Nya bilder på valparna och ni ser några underTatiyanas valpar här >> och några under Bixies valpar här >>

5/6
Vi har fått nya bilder på Rex och R-Odin och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rex och R-Odins sida.  Tack Kristin och Jeanett för bilderna.

Sedan har vi fått några nya bilder från De Koda och du kan se en av dem under kullinfo, Mapacha och gå till De Koda. Tack för bilderna Johanna. 

31/5
Nya bilder på valparna och ni ser Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>

30/5
Många nya bilder på alla valparna men alla bilder ligger på under sidan för Bixies valpar. 

29/5
Då var namnen klara för Bixies valpar också och ni ser dem under kullinfo.

27/5
Nya bilder på valparna. De flesta på Tatiyanas här >> och på Bixies här >>

25/5
Nya bilder på valparna. Då de leker så mycket med varandra kan det finnas bilder från båda kullarna på båda sidorna. Men mest Tatiyanas här >> och Bixies här >>

24/5
Nya bilder på valparna och ni ser Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>

23/5
Idag säger vi GRATTIS till vår Sira kull som fyller 9 år. Stort grattis Fenyia, Freyia, Faina, Viky, Sven, Fjodor och Vitus. Hoppas ni alla får en underbar dag!
21/5
Då är namnen klara på Tatiyanas valpar och ni kan se dem under kullinfo. 

18/5
Vi har fått nya bilder från Brynolf/Ryno som ni ser några under kullinfo, Erori och gå ner till Ryno samt en här till vänster. 
Vi har även fått några bilder från Rex som fortfarande njuter av vårvintern. Ni ser två härliga bilder här till vänster.

Tack Angelica och Kristin för bilderna. 

16/5
Nya bilder på valparna och ni ser Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>

14/5
Nya bilder på valparna och ni ser Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>

9/5
Nya bilder på valparna och ni ser Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>

4/5
Många nya bilder på Bixies valpar här >>

Samt en ny bild på Qluri i hennes galleri här >>

2/5
Äntligen lite nya bilder på valparna efter en del strul med att få upp bilder på hemsidan.  Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>
Samt ytterligare några valpbilder från första uteturen för Bixies valpar samt att Tatiyanas valpar nu är 4 veckor. 

30/4
Vi har fått nya bilder på Qanuk och ni ser några av dem under kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Tack för bilderna Linn.
Vi har också fått en ny bild på Bizou som ni ser under kullinfo, Geardni och gå ner till Agloolík/Bizou. Tack för bilden Sofia.

29/4

Idag säger vi stort GRATTIS till vår Geardni kull som fyller 10år. Stort grattis till Aneira, Smulor, Bizou och Cantona. Hoppas ni alla får en bra dag!
Sedan går vår tankar till vår Aniuk som tyvärr inte finns med oss längre. 


26/4
Vi har fått en ny bild på Roxi som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack för bilden Linda.
Samt några nya bilder på Tatiyanas valpar här >>

25/4
Nya bilder på valparna. Tatiyanas valpar här >> och Bixies valpar här >>

23/4
Vi har nåtts av det mycket tråkiga beskedet att Frost - Snötrollens Nimbly Serak har lämnat oss. Vi är oerhört ledsna för detta och våra tankar går till hans ägare och familj som gett honom ett underbart liv i 12 år. Vi glädjs åt hans barn, barnbarn och barnbarnsbarn som han lämnat efter sig. 
Frost kommer tas emot av syster, mamma och halvsyskon så jag tror han får det bra där med, där han åter kan springa hur han vill över molnen. Vila i frid finaste Frost och tack Line med familj för allt och för att ni gav honom ett fantistisk hem. 

Kullnamnen på valparna är klara och återfinns under kullinfo. 

20/4
Nya bilder på Ritza under våra hundar samt på hennes egen sida - Ritza.
En ny bild på Bixies valpar som ni ser här >>. 

19/4
Nya bilder på Bixies valpar här >>
Samt nya bilder på Tatiyanas valpar här >>

17/4
Idag säger vi GRATTIS till vår Mapacha kull som fyller 1 år. Stort grattis De Koda och Diona och hoppas ni får en underbar dag!

16/4
Bixies och Idefix valpar har kommit. Några bilder finns på sidan valpar.

15/4
Vi har fått nya bilder av Roxi, ni ser en av dem under kullinfo - Erori och gå ner till Roxi. Tack för bilderna Linda. 


13/4
Vi har fått nya bilder av Rejza, ni ser dem under kullinfo - Erori och gå ner till Rejza. Tack för bilderna Camilla. 

12/4
Idag säger vi GRATTIS till vår Zima kull som fyller 2 år. Stort grattis till Qluri, Qaxi, Qanuk, Qasper och Qiyo. Hoppas ni alla får en underbar dag!


11/4
Nya bilder på valparna som nu hunnit bli 1 vecka. Ni ser dem under valpar.

5/4
Tatiyana och Yngives valpar har kommit se några bilder under sidan valpar. 

3/4
Idag för 15 år sedan såg snötrollens första kull dagens ljus. Vi tänker lite extra på vår Oppas kull idag och från oss ännu lite mer på Kerak och syster Kiska som bodde med oss,men som tyvärr lämnat oss. 
För 3 år sedan fick dock Kiska barnbarn i form av vår Tresna kull så idag säger vi stort GRATTIS till Tresnakullen som fyller  3år.  Stort grattis till Naska, Nyfikne Primus, Nasti, Nesjeka, Nikita och vår egen Dot. Hoppas ni får en underbar dag!
29/3
Vi har fått lite nya bilder på gårdagens födelsedagsbarn. Ni ser dem under kullinfo, Chiquita och kika in på Stella, Buffy, Bialka och Buddha. Tack Anna, Monika, Anna och Lisa för bilderna. 
Även en bild på Naska som jag glömt lägga in finner ni under kullinfo, Tresna och gå ner till Naska. Tack Anna för bilden.
 

28/3
Idag säger vi GRATTIS till vår Chiquita kull som fyller 3 år. Stort grattis till Bixie, Buffy, Buddha, Bialka, Bajka, Bronya, Luna och Stella. Hoppas ni alla får en underbar dag!


25/3
Vi har fått nya bilder på Roxi, ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack Linda för bilderna. 

23/3
Idag säger vi Grattis till vår Isita kull som fyller 4 år. Stort grattis till Yumi, Yaisa, Yrja, Ylva och Yulle. Hoppas ni alla får en underbar dag22/3
Idag säger vi Grattis till vår Eira kull som fyller 6 år. Stort grattis till Tatiyana, Tamika, Tikaani, Talvi, Teyla, Titeuf,Teo, Temudjin, Tigrou och Zeke. Hoppas ni alla får en underbar dag!

16/3
Igår hade vi besök av Brynolf/Ryno med husse Jesper och matte Angelica. Det blev en massa bus mellan syskonen samt mormor som ville vara med på ett hörn. Lite nya bilder under Ritzas egna sida, under Sorayas egen sida samt under Rynos sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Ryno. samt några nya bilder på buset här till vänster. Tack för alla bilder Angelica och stort tack för besöket.  

Vi har också fått en ny bild på Luna/Bellini. Ni ser den under kullinfo, Chiquita och gå ner till Bellini. Tack för bilden Stina.

13/3
Tatiyana och Bixie är bekräftade dräktiga och information om de kommande kullarna finns under planerade kullar.

2/3
Vi har fått nya bilder av Roy. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roy. Tack Maggie för bilderna.

26/2
Nya bilder på Buffy och Bajka under kullinfo, Chiquita och gå ner till Buffy  respektive Bajka.
Nya bilder på Qaxi och Qiyo under kullinfo, Zima och gå ner till Qaxi respektive Qiyo.
Nya bilder på Yrja under kullinfo, Isita och gå ner till Yrja.
Ny bild på Nasti under kullinfo, Tresna och gå ner till Nasti.

25/2
Vi har fått nya bilder från Rex, Ryno, Rasmus och R-Odin. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till deras respektive sida. Tack Kristin, Angelika, Mona och Jeanette för bilderna. 

Vi har även fått nya bilder från Talvi som ni ser under kullinfo, Eira och bläddra ner till Talvi. Tack Kjersti för bilderna. 

Vi har också fått bilder av De Koda som ni ser under kullinfo, Mapasha och se sedan under De Koda. Tack för bilderna Johanna. 

23/2
Sara var och tävlade med Eluk och Teyla på skidor i helgen som var och de lyckades komma 3:a och klara meriteringen, vilket innebär att både Eluk och Teyla numera kan titulera sig
SE (POLAR)CH. Stort grattis Sara och Ida. Därmed har Teyla även tagit plats under champions samt har Eluks titlar korrigerats med ännu en championtitel. 
Även Micke var där och tävlade med sina snötroll och de vann sin klass, grattis. 
Se mer under resultat.

16/2
I Furudal presenterades också årets titlar av olika former och vi kan presentera att Årets draghund 2019 är Bixie.
Vi hade även med fler hundar på listorna för årets draghund samt årets samojed. Hundarnas egna sidor är uppdaterade med resultaten. 

15/2
Vi har varit i Furudal på tävlingar och ni kan se under resultat hur det gick. 

Hundarnas egna sidor är också uppdaterade. 

Qanuk, Qiyo och Nesjeka är nu bruksmeriterade och har tagit sin plats där. 

Qasper är ögonlyst, ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qasper. Tack Nathalie för ni kollade. 
Så nu är alla i den kullen både röntgade och ögonlysta och alla är fria. Hurra!

Nesjeka och Bronya är HD röntgade och ni ser resultaten under kullinfo, Tresna Nesjeka och Chiquita Bronya. Tack Susanne och Andy för ni kollade dem. 
Så nu är alla i de två kullarna också HD röntgade och alla är fria. Hurra!

Ny bild på Nesjeka under hennes sida kullinfo, Tresna och gå ner till Nesjeka. 

14/2
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Ceavvi kull som fyller 11 år. Grattis till Czaarii, Celsius, Nimbus, Chomsky, Chanuq och Nikki samt en tanke till Coda som inte längre är med oss. 

Hoppas ni alla får en bra dag!3/2
Tatiyana är parad och ni finner mer information under planerade kullar. Så nu hoppas vi på valpar i början av april. 

1/2
Ny indexbild från SM i Åsarna. Den återfinns även i galleriet. Tack för bilden Thea. 

Ny bild på Qaxi under bruksmeriterade hundar samt på hennes egen sida under Zima och bläddra ner till Qaxi. 

29/1
Vi har varit i Åsarna på de Svenska Mästerskapen och Fredrik startade i 6 spannsklassen. Det var en helg där allt typ hände såsom var tvungen att stanna för att hjälpa en medtävlande som höll på att göra sig rejält illa, ena meden gick sönder, Qluri skar sönder en tass och behövde åka slädsäck- givetvis samma dag som meden var trasig osv. Trots detta och med endast 4 hundar till start sista dagen höll Fredrik undan och tog hand om guldet. Även silver gick till snötrollens hundar med ägare Micke. Se mer under resultat.
Till vänster ser ni bild på de tre medaljörerna i klassen. 

Även hundarnas egna sidor är uppdaterade med respektive resultat. Även kullinfo är uppdaterad med resultat. 

I och med att SM var meriterande så blev också Bixie och Buffy SE(POLAR)CH så de har intagit sin plats under champions. 

Qaxi som gick i Mickes spann är numera bruksmeriterad och har tagit sin plats under bruksmeriterade. Nyare bild kommer på henne. 

22/1
Nya bilder på Ritza på hennes egen sida Ritza samt under våra hundar.

20/1
Primus är ögonlyst ni ser resultatet under kullinfo, Tresna Nyfikne Primus. Tack Kari för du kollade.

15/1
Vi har fått en nya bilder på Ryno. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Ryno. Tack för bilden Angelica.

Ny index bild som egentligen är en gammal bild på snö så vi drömmer oss bort till snön just nu..

2/1
Qaxi är ögonlyst och ni ser resultat under kullinfo, Zima - Qaxi. Tack Micke för du kollade. 

1/1

Då var det dags att summera året och ser vi tillbaka på 2019 så ser vi ett både positivt och negativt år. Vi förlorade vår underbara Aniuk i början av året efter en tids sjukdom. även om man vet att det ska komma så är det ändå oerhört tufft när de lämnar oss. En fantastisk hane och efter det har det varit ett år utan hanhundar hemma då. Men nya tankar och planer finns om det..


Vi fick två kullar med valpar där det i den ena endast blev 2 stycken och i den andra blev det desto fler och ifrån den stannade en tjej med massa energi och bus. Hon heter Ritza och det blir skoj att följa henne samt hennes syskon och även de två i från Mapacha kullen såklart.


På tävlingarna var det ett bra år som slutade med guld på de tävlingar vi ställde upp på. Det blev guld i 6 spanns klassen på de Nordiska mästerskapen till Linda samt Guld i 4 spann till Fredrik på samma tävling. Sedan startade vi båda två i samma klass på Polarhundsmästerskapen i åsarna och där blev det guld till fredrik och silver till Linda, där Linda även körde med någr ainlåande hundar från Camilla. Tack för lånet av dem.
Sedan startade Fredrik i DP60 i mörker och vann samt körde han grönlandshundsmeriten och vann även där. Så bra resultat för all den träning som vi lagt ner samt en hel del trevliga turer och träningar under året såklart, det är ju de som gör att man orkar ju..
Vi fann ett nytt ställe i Överhogdal som vi lärde känna med flera fina turer både med hundar och på snöskoter. Det var härliga dagar.

Även under detta året har ju fjolårets sjukdom speglat en del av mitt liv och det har gjort att mer återigen har legat på Fredrik. Men vi har kämpat oss fram och tur man har hundarna och varandra som ger stöd och energi. 

Kenneln fick en ny utställningschampion genom Eluk och 3 nya polarhundschampions genom Freyia, Yrja och Yumi. 7 nya PDP titlar gick till kenneln genom Nikita, Nasti, Dot, Buffy, Bixie, Bajka och Tikaani. Samt ytterligare några som blev bruksmeriterade och gjorde bra ifrån sig på utställningar mm. Stort tack till er alla och grattis till ägarna och era fina hundar.


Vi vill tacka alla valpköpare som tar så bra hand om sina hundar samt alla som röntgar, ögonlyser och meriterar sina hundar och som hör av sig och meddelar hur ni har och sänder bilder mm. Samt vill vi gratulera till många fina resultat för våra valpköpare. Vi är så tacksamma och så stolta över er, tack. Vi ses vidare under 2020


30/12
Vi har fått en ny bild på Rejza. Ni ser den under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rejza. Tack för bilden Camilla.

Några nya bilder på Ritza på hennes egen sida - Ritza. 

27/12
Vi har fått en nya bilder på Roxi som fått lite snö. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roxi. Tack för bilderna Linda.

21/12
Vi önskar alla valpköpare och vänner en God Jul och ett Gott Nytt År!
Ny indexbild på vårt julkort. 

17/12
Vi har fått nya bilder av Rasmus och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå till Rasmus. Tack Mona för bilderna. 

Vi har även fått ytterligare några bilder av Regina Bianca och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Regina Bianca. Tack för bilderna Agneta.

16/12
Vi har fått nya bilder av Regina Bianca och av Roxi och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roxi och Regina Bianca. Tack för bilderna Agneta och Linda.

Vi har även fått bilder från De Koda och ni ser några av dem på kullinfo, Mapacha och gå ner till De Koda. Tack Johanna för bilderna. 

13/12
Qanuk har varit på ögonlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Zima- Qanuk. Tack Linn och Olof för ni kollade. 

12/12
Vi har fått nya bilder på Rex. Ni ser några av dem på hans sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rex. Tack Kristin för bilderna.

Vi har även fått nya bilder på Leia som ni ser under hennes sida kullinfo, Chaos- Leia. Tack Hannah för de fina bilderna. 

10/12
Vi har fått nya bilder på Roy. Ni ser några av dem på hans sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roy. Tack Maggie för bilderna.

6/12
Titeuf är ögonlyst och ni ser resultat under kullinfo, Eira - Titeuf. Tack Beni och Angie för ni kollade.

30/11
Ny bild på Rejza under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rejza. Tack för bilden Camilla. 

Några nya bilder på Ritzas sida.
Ny index bild på Ritza som möter spannet och med glädje springer tillsammans med dem. 

29/11
Idag har Qluri varit på ögonlysning för första gången. Ni ser resultat under kullinfo, Zima - Qluri.  Även Yumi var med och fick bra resultat även denna gång. 

Vi har fått nya bilder av Primus och ni ser dem under kullinfo, Tresna och bläddra ner till Nyikne Primus. Tack Kari för bilderna.

26/11
Vi har fått nya bilder från Qasper som har massa härlig snö att njuta av. Ni ser en här till vänster samt en ny i hans galleri under kullinfo, Zima och bäddra ner till Qasper.  Tack Nathalie för bilderna.

22/11
Qanuk är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qanuk. Tack Olof och Linn för att ni kollade.

13/11
Qaxi är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qaxi. Tack Micke och Monika för att ni kollade.

Vi har fått nya bilder på Roxi och ni ser dem under kullinfo, Erori samt bläddra ner till Roxis galleri. Tack Linda för bilderna.

12/11
Vi har fått nya bilder på R-Odin och Rex som ni kan se under kullinfo, Erori och bläddra ner till R-Odins respektive Rex galleri. Tack Jeanette och Kristin för bilderna. 

8/11
Någon ny bild på Ritza under våra hundar och i hennes galleri - Ritza. 

Vi har även fått en ny bild på Titeuf som ni ser under kullinfo, Eira - Titeuf. Tack Gudrun för bilden.

6/11
Qluri har varit på röntgen och ni ser resultatet under våra hundar samt under kullinfo, Zima. 
Även Qasper har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Zima. Tack Nathalie och  Tobias för att ni kollade. 

Vi har fått en ny bild på Nesjeka som ni ser under kullinfo, Tresna - Nesjeka. Tack Susanne för bilden. 

Valparna har nu flyttat till sina nya hem och vi önskar alla stort lycka till med sina små charmtroll. Ni kan se lite bilder på dem i deras egna galleri under kullinfo, Erori. 

Vi har även fått lite bilder på några från deras nya hem och ni kan se dem under kullinfo Erori - Rasmus, Rex, Ryno, Roxi och Rejza. Tack allesammans för uppdatering och bilder på de små. 

Ritza kommer stanna här på kenneln och du finner mer information om henne under våra hundar. Bilder mm kommer snart. 

30/10
Vi har fått ytterligare några bilder på Diona som ni ser under kullinfo, Mapacha- Diona. Samt en här till vänster. Tack Karin och Björn för bilderna. 

27/10
Vi har fått en ny bild på De Koda som ni ser under kullinfo, Mapacha- De Koda. Tack Johanna för bilden. 

Vi har även fått en ny bild på Diona som ni ser under kullinfo, Mapacha- Diona. Tack Karin för bilden. 

Samt en ny bild här till vänster på fina Qanuk som gömmer sig lite i höstens färger. Tack för bilden Linn. 

26/10
Många nya bilder under sidan valpar.

24/10
Många nya bilder under sidan valpar.

21/10
Några nya bilder under sidan valpar.


Ny bild här till vänster med Titeuf i led på spannet framför alla sibirian Husky. Av ägaren fick jag följande text:

       "Today we needed some extra Speed for the huskies - therefor Titeuf took the lead"
Det var lite skoj att läsa.
Tack för bilden Beni. 

16/10
Då är valparnas namn klara och ses under kullinfo- Erori. 
Många nya bilder under sidan valpar.

12/10
Några nya bilder under sidan valpar.

11/10
Några nya bilder under sidan valpar.

7/10
Vi har fått nya bilder av Diona som även hon träffat första snön. Ni ser en ny bild på henne under kullinfo, Mapacha - Diona. Tack Karin för bilderna.

6/10
Några nya bilder under sidan valpar.
Ytterligare någon ny bild på Koda som varit på fjället. Ni ser bilderna på honom under kullinfo, Mapacha - De Koda. Tack Johanna för bilderna. 

5/10
Vi har fått nya bilder på Qasper som fått säsongens första snö och är så lycklig. Ni ser dem under kullinfo, Zima- Qasper. Tack Nathalie för bilderna.

Vi har även fått bilder på Koda som även han fått lite snö och myst i. Ni ser bilderna på honom under kullinfo, Mapacha - De Koda. Tack Johanna för de fina bilderna. 

4/10
Idag säger vi stort stort GRATTIS till fina Leia som fyller 12 år idag. Hoppas du får en underbar dag!!
Några nya bilder under sidan valpar.

2/10
Några nya bilder under sidan valpar.

29/9
Ytterligare några nya bilder idag då valparna blir 4 veckor. Dock ganska blöta bilder då vädret inte är på topp idag... ni ser dem som vanligt under valpar.

28/9
ytterligare lite nya bilder under valpar.

27/9
Massa nya bilder under valpar.

21/9
Massa nya bilder under valpar.

18/9
Några nya bilder under valpar.

Samt en bild på Eluk från helgen under resultat samt en till här till vänster på Sara och Eluk från ringen. Eluk i fin trav. 
Tack Wilma för bilderna.

15/9
Vi har nåtts av det roliga beskedet att Eluk har blivit svensk utställningschampion. Stort stort grattis till ägare Sara. 
Champions är uppdaterad.  Eluks egen sida är uppdaterad. Kullinfo är uppdaterad. 
Samt är sidan resultat uppdaterad.

13/9
Några nya bilder under valpar.

7/9
Några nya bilder under valpar.

Samt har valparnas kullnamn kommit på plats under kullinfo. 

5/9
Enolas valpar har kommit. Ni ser lite bilder på sidan valpar.

3/9
Ny bild på Zeke under kullinfo, Eira - Tano/Zeke. Tack för bilden Lasse.

31/8
Vi har fått en nya bilder på Koda och ni ser den under kullinfo, Mapacha De Koda. Tack för bilderna Johanna. 

25/8
Vi har fått en ny bild på Koda och ni ser den under kullinfo, Mapacha De Koda. Tack för bilden Johanna. 
Samt på syster Diona som ni ser under kullinfo, Mapacha - Diona. Tack för bilderna Karin.