Nyheter

Nyheter

25/1
Yumi är parad så förhoppningsvis väntar vi valpar i slutet av mars. Se mer under planerade kullar. 

21/1
Vi har fått en ny bild på Stout som ni finner under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. Tack för bilden Svetlana.

10/1
Vi har fått en bild på Ritza, ni ser den under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilden och infon Fredrik. 

1/1
Vi har fått nya bilder på Diesel och Ivaldi och ni finner dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel samt kullinfo, Dots och gå ner till Ivaldi. Tack för bilderna Jeanette och Alvhild. 

Då var det nytt år och dags att summera året som gått. 2021 var året då det inte blev några tävlingar alls men vi fick istället uppleva flera nya platser. Vi fick en massa härliga turer, varit uppe på flera nya fjäll och njutit av en massa härlig hundkörning både på egen hand och tillsammans med härliga vänner. 

Under året fick vi 2 valpkullar där Izzie numera förgyller oss på kenneln. Vi följer med glädje de nya snötrollens som kom under hösten. 

Vi tackar alla valpköpare för bilder och uppdateringar under året. Vi tackar även för att ni har röntgat och ögonlyst era hundar under året. Det betyder jättemycket för oss. 

Ett par snötroll har lämnat jordelivet under året och vi skänker tankar till deras familjer och tackar för det fina liv de gav våra snötroll under många år. 

Nu blickar vi framåt mot 2022 som även det inleds i pandemins tecken, men vi hoppas trots det att några tävlingar ska bli av. Vi blickar framåt mot härliga turer och förhoppningsvis ska även nya snötroll se dagens ljus under året. 


28/12
Vi har fått nya bilder av Buddha och ni ser dem under kullinfo, Chiquita och gå ner till Buddha. Tack Lisa för bilderna.

25/12
Vi har fått nya bilder på Iris och Kiwi och ni ser dem under kullinfo, Dots och gå ner till Iris samt under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Florian och Agelica. 

23/12
Vi vill också passa på att önska alla en riktigt GOD JUL. Ny bild på indexsida med julkort för 2021.

Vi har fått en ny bild av Thorri och ni ser den under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri. Tack för bilden Rietje. 

Vi har idag även mottagit det tråkiga beskedet att Chomsky inte finns med oss längre. Våra tankar går till hans familj som vi tackar så mycket för ni gett Chomsky ett så härligt liv.
R.I.P Snötrollens Ceavvi Chomsky. 

21/12
Vi har fått en ny bild på Mika som ni ser under hennes sida - Tamika. Tack Jenny för bilden. 

Vi har även fått nya bilder på Qasper och ni ser dem under kullinfo, Zima och gå ner till Qasper. Tack ör bilderna Nathalie och Jennifer. 

15/12
Pältsa är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo och gå ner till Isitala- Pältsa. Tack Linn och olof för ni kollade. 

12/12
Vi har fått nya bilder på DJ Kiwi och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica.

10/12
Vi har fått nya bilder på Fynn och Thorri och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn och Don Thorri. Tack för bilderna Denise och Rietje.

Vi har även mottagit det tråkiga beskedet att Sira Fjodor inte längre finns med oss. Våra tankar går till familjen och vi tackar Kati med familj för att ni gav Fjodor ett så fint hem med massa skojiga äventyr och en massa kärlek. 

6/12
Vi har fått nya bilder på Stout och Iris och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout samt under Dots och gå ner till Iris. Tack för bilderna och uppdateringen Svetlana och Florian.

5/12
Pältsa är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå till Pältsa. Tack Linn och Olof för ni kollade.

3/12
Vida är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo och gå ner till Sorelle Vida. Tack Madeleine för ni kollade henne. 

2/12
Vi har fått nya bilder av Leia som fått lite snö och ni ser någon ny bild under kulinfo, Chaos- Leia. Tack för bilderna Hannah.
Vi har även fått nya bilder på Fynn, Thorri och Diesel och ni ser dem under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn, Don Thorri och Diesel. Tack för bilderna Denise, Rietje och Camilla. 

Pixie och Vida är ögonlysta och ni resultatet under kullinfo och gå ner till Sorelle Vida och Isitala Pixie. Tack för ni kollade Johanna och Madeleine. 

29/11
Herr Blå eller Dutch Stout har nu flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. Lite nya bilder finner ni på Stout där också innan flytten. 

Nya bilder även på vår Izzie under våra hundar samt på hennes egen sida- Izzie. 


28/11
Vi har fått nya bilder på Titeuf och ni ser dem under kullinfo, Eira och gå ner till Titeuf.
Tack Beni för bilderna.

24/11
Vi har fått nya bilder på Fynn och ni ser en av dem under kullinfo, Kluci - Dorian Fynn. Tack Denise för bidlerna.

19/11
Vi har fått nya bilder på Iris och ni kan se en av dem under kullinfo, Dots och gå ner till iris. Tack för bilderna Florian. 
Vi hade även besök av Iris häromdagen och oj vad bus det blev på syskonen. Inte så mycket bra bilder men den bruna färgen visade på att de hade lekt en hel del ... Tack för ni kom, hoppas vi ses snart igen. 


15/11
Vi har fått en ny bild från Ivaldi och ni ser den under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi.Tack Alvhild för bilderna. 
Även några nya bilder på vår Izzie på hennes egen sida här >> 
Samt några nya på Stout under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout. 

Pixie har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack för du röntgade Johanna.

10/11
Vi har fått nya bilder på Iris och ni kan se en av dem under kullinfo, Dots och gå ner till iris. Tack för bilderna Florian. 

Max har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Primo/Max. Tack för ni röntgade Lina.
Preben har varit på ögonlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack för ni kollade Moa. 

7/11
Herr Orange som numera heter Dorian Fynn har flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Dorian Fynn.

Även Stout har tagit sin plats under kullinfo, Kluci och gå ner till Dutch Stout - även om han stannar några veckor till hos oss. 

5/11
Så äntligen lite nya bilder vår nya familjemdlem Izzie och ni ser dem på hennes sida- Izzie. Samt under våra hundar.

Primo/Max är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala- Primo/Max. Tack Lina för ni kollade. 

Vi har fått nya bilder på Iris och ni kan se en av dem under kullinfo, Dots och gå ner till iris. Tack för bilderna Florian. 
Vi har fått nya bilder på Kiwi och ni kan se en av dem under kullinfo, Kluci och gå ner till DJ Kiwi. Tack för bilderna Angelica. 

Samt några nya bilder på Stout och Fynn dvs Qluris valpar som ännu är kvar hos oss. Ni ser dem under valpar. 

1/11
Vi har fått lite nya bilder från Ivaldi och ni ser några av dem under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi. Samt en som jag bara tycker är så söt här till vänster. Tack Alvhild för bilderna. 

31/10
Lilla Blå från Dots kull som numera heter Ivaldi har flyttat till sina nya ägare Alvhild och Tobias och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Dots och gå till Ivaldi. 

Lilla Lila från Dots kull som numera heter Iris har flyttat till sina nya ägare Florian och Lisa och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa henne under kullinfo, Dots och gå till Iris. 

Lilla röd från Dots kull som numera heter Izzie kommer stanna på kenneln och har tagit sin plats under våra hundar. 

Vi har fått en ny bild på Rejza som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. 
Vi har även fått en ny bild på Pixie som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack för bilderna Camilla. 

Samt några nya bilder på Qluris valpar som är kvar här ännu och ni finner dem här >>

30/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

28/10
Herr Grå som numera heter Don Thorri har flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Don Thorri.

Vi har röntgat Pilvi och Vilda och ni ser resultatet under våra hundar och Pilvi och Vilda samt under kullinfo, Isitala och gå ner til Pilvi samt under kullinfo, Sorelle och gå ner till Vilda. 

24/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

Herr Brun som numera heter Diesel har flyttat till sina nya ägare och vi önskar dem lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Diesel. 

22/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

Herr Grön som numera heter Dj KIwi har flyttat till sin nya ägare och vi önskar dem stort lycka till. Ni kan numera följa honom under kullinfo, Kluci och gå ner till Dj Kiwi. 

Pilvi, Vilda och Bob är ögonlysta. Ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå till Phoenix/Bob och Pilvi samt till Sorelle och gå ner till Vilda. Tack Maja för ni kollade. Även våra hundar uppdaterade med Pilvi och Vildas resultat. 

Preben är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack Moa för ni kollade. 

17/10
Många nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt många nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >> och det är nu tre gallerier på Qluris valpar.

Vi har även haft besök av Yulle i helgen med en massa spring och bus men tyvärr blev det inga bilder. Tack för besöket Hampus. 

13/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>
Numera är det dock väldigt blandat vilka som är på bilder så båda kullarna kan synas i båda albumen.
Vi har även fått en bild av Prins Trulls och ni ser den under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. tack för bilden Moa.

Phenix/Bob har varit på röntgen och ni ser resultaten under kullinfo, Isitala och gå till Poenix/Bob. Tack Maja för ni kollade. 

12/10
Phiri har varit på röntgen och ögonlysning och ni ser resultaten under kullinfo, Isitala och gå till Phiri. Tack Martin för ni kollade. 

Namnen till valparna i Dots kullen är klara och ni ser dem under kullinfo och gå ner till Dots.

9/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

8/10
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

7/10
Vi har fått bilder på Leia från sin 14 årsdag och det är underbart att se bilder och filmer på denna pigga hund. Ni ser några av bilder på hennes sida under kullinfo, Chaos- Leia. Tack Hannah för bilder, filmer och uppdatering- underbart!

Valparna i Kluci kullen har nu fått sina namn och ni ser dem under kullinfo, Kluci.

5/10
Vi har fått en ny bild på Nikita och Pixie och ni ser den under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack Camilla för bilden. 

4/10
Idag säger vi stort GRATTIS till Leia som fyller 14 år. Hoppas du får en underbar dag!

3/10

Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

29/9
Prins Trulls är röntgad och ögonlyst och ni ser resultaten under kullinfo, Isitala och gå till Prins Trulls. Tack Moa för du kollade.

Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

Vi har fått lite nya bilder på Phiri och ni ser en av dem här till vänster. Tack för bilderna och uppdateringen Martin. 

26/9
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>
Idag hade vi även besök av Brynolf ( Erori Ryno) samt hans kompis Theo. Blev en massa bus. Tack för besöket Jesper och Angelica. En liten bild här till vänster från det. 

24/9
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

21/9
Vi har fått lite nya bilder och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. Kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls och Pältsa samt under kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Även två nya bilder på Qanuk och Pältsa här till vänster.
Samt en ny bild på Koda under kullinfo, Mapacha och gå till De Koda.

Tack för bilderna Camilla, Moa, Olof och Johanna.

Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

16/9
Någon ny bild på Dots valpar och den finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>
Rejza har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Rejza. Tack Camilla för ni kollade. 

14/9
Några nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

11/9
Alla valpar har nu öppnat ögonen och nu börjar det hända mer och mer i lådorna.Nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar och ni finner dem här >>

8/9
Idag har Rejza varit på ögonlysning och ni ser under kullinfo, Erori och Rejza hur det gick. Tack Camilla för du kollade. 

7/9
Idag har R-Odin varit på ögonlysning och ni ser under kullinfo, Erori och R-Odin hur det gick. Tack Jeanette för du kollade. 

5/9
Teo- Snötrollens Eira Teodor pappa till Qluris valpar nu har varit på hundutställning och titulerar sig numera Svensk utställningschampion. Resultat uppdaterat och även Championsidan. Grattis Monica och Micke. 

4/9
Nya bilder på Dots valpar och de finner ni här >>
Samt nya bilder på Qluris valpar som nu börjat öppna ögonen och ni finner dem här >>

Valparnas kullnamn finns nu under kullinfo.

2/9
Vi har fått nya bilder av Ritza och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilder och update Fredrik och Lina. 

1/9
Idag fyller vår Erori kull 2 år. Vi säger stort GRATTIS till Ritza, Rejza, Reggie, Roxi, Roy, Rex, Ryno, R-Odin och Rasmus. Jag hoppas ni alla får en underbar dag!


Roy, Bronya och Nesjeka har varit på ögonlysning och ni ser resultaten under kullinfo.
Tack Maggie och Susanne för ni kollade.

Dots valpar är födda och ni kan see några bilder på dem här >>

Samt några nya bilder på Qluris valpar här >>

28/8
Qluris valpar är här, se mer under valpar.

22/8
Nya bilder på Vilda och Pilvi både under våra hundar och i deras egna gallerier - Vilda och Pilvi. 

19/8
Rex har varit på ögpnlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Rex. Tack Kristin för du kollade. 

12/8
Vi har fått nya bilder på Max och ni finner några av dem under kullinfo Isitala och gå ner till primo/Max. Tack för bilderna Lina.

Igår nåddes vi av det tragiska beskedet att Faina har lämnat oss. Våra tankar går till Anna och Dan som gett Faina ett underbart liv. Stort tack för det. 
R.I.P Snötrollens Sira Faina!

1/8
Igår hade vi först besök av Bob(Phoenix)och du kan see några nya bilder på hoom under kullinfo, Isitala och gå ner till Bob/Phoenix. Samt finns det några nya busbilder här till vänster. Stort tack för ni kom, så skoj att se er igen.

Sedan kom Pältsa och Qanuk på besök och ni ser några nya bilder på Pältsa under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Samt lite nya busbilder på dem här till vänster. Stort tack för besöket, så skoj att se er igen. 

Samt några nya bilder på Preben från besöket häromdagen och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. 

30/7
Vi har fått lite nya bilder av Trulls, Qanuk och Pältsa. Ni ser dem under kullinfo, Isitala - Prins Trulls respektive Pältsa samt under kullinfo, Zima - Qanuk. 
Tack för bilderna Moa och Linn.

Vi har även gjort ultraljud på Dot i veckan och hon är dräktig så nu väntas valpar till månadsskiftet augusti/september.

Igår hade vi besök av Preben med familj och ni ser några busbilder här till vänster. Stort tack för besöket, verkligen kul att se er alla igen. 

25/7
Vi har fått nya bilder från Preben och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack Moa för bilderna. 

Igår hade vi besök av Prins Trulls och ni ser några nya bilder på honom under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Ni ser även en del busbilder här till vänster på Trulls och några av våra hundar. Gladast för besöket och som ville busa massor var Soraya 13 år och Aneira 11 år, skojiga tanter som älskar pojkbesök. Tack för besöket Moa. 

Vi har även haft besök av Buddha och ni ser några nya bilder av honom under kullinfo, Chiquita och gå ner till Buddha. Tack Lisa för besöket. 

Samt en ny bild på Bixie på hennes egen sida här >> Tack Moa för den bilden. 

24/7
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Yuki kull som fyller 8år. Grattis Elli, Enola, Enyi, Eluk och Everest och hoppas ni alla får en bra dag!


19/7
Brynolf har varit på ögonlysning och ni kan se resultatet under kullinfo, Erori och gå till Ryno/ Brynolf. Tack Angelica för ni kollade.

Vi har även gjort ultraljud på Qluri idag och hon är dräktig så nu väntas valpar till slutet av augusti. 

18/7
Vi har fått en ny bild på Roxi som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack för bilden Linda.

17/7
Igår hade vi långväga besök av Smulor - Geardni Auviq som bor i Tyskland. Lite nya bilder ser ni på honom under kullinfo, Geardni och gå ner till Auviq/Smulor. Tack för besöket Birgit, Hartmut och Kevin samt även samojedkompisen Nanook såklart. Så skoj att se er igen och även se Smulor igen. Lika fin och mysig som alltid. 

13/7
Vi har fått lite nya bilder av Trulls och ni ser en under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Samt tre nya här till vänster. Tack för bilderna Moa.

En ny bild på Yumi i hennes galleri-Yumi. 
En ny bild på Bixie i hennes galleri - Bixie
En ny bild på Vilda i hennes galleri- Vilda

11/7
Vi har fått en ny bild på Rejza som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. Tack Camilla för bilden.

4/7
Sidan planerade kullar är uppdaterad. 

Vi har nya bilder på Buddha som ni kan se under kullinfo, Chiquita- och gå ner till Buddha. 

Vi har fått några nya bilder på Trulls och ni ser någon av dem under kullinfo, Isitala- Prins Trulls. Tack för bilderna Moa.

Samt ännu en bild från Mika och hennes nya båtliv. Ni ser den här till vänster. Tack Jenny för bilderna. 

29/6
Vi har fått nya bilder på Yulle och ni ser några av dem på hans sida under kullinfo, Isita och gå ner till Yulle. Tack Hampus för bilderna. 

Vi har också fått några nya bilder på Tamika och ni ser någon ny på hennes sida här- Tamika. samt två här till vänster när Mika testar att åka båt första gången mm.  Tack för bilderna Jenny. 

Bilderna till vänster är omgjorda och går nu klicka på för att få dem större och läsa bildtext till dem. Alla bilder har inte kommit med. 

Parning har ägt rum och förhoppningsvis väntas valpar till slutet av augusti. Mer information kommer snart. 

22/6
Vi har fått nya bilder på Rasmus och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rasmus. Tack Mona för bilderna. 

18/6
Rasmus är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo och gå till Erori-Rasmus. Tack Mona för ni kollade.

13/6
Vi har fått nya bilder av Phiri och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna. 

9/6
Idag säger vi stort grattis till vår underbara Nimbly kull som fyller 13 år. 9 fina valpar föddes för 13 år sedan- Schaufuss, Silas, Frost, Isak, Sorba, Soraya, Samira, Snöa och Aila. Vi tänker på dem alla, men säger extra mycket grattis till våran Soraya och syster Samira som fortfarande finns med oss. Hoppas ni får en underbar dag!
7/6
Vi har fått nya bilder på Talvi, ni ser dem under kullinfo, Eira och gå ner till Talvi. Tack Kjersti för bilderna. 

1/6
Vi har fått nya bilder av Preben och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack för bilderna Moa.

27/5
Vi har nåtts av det tragiska beskedet att Celsius- Snötrollens Ceavvi Celsius har lämnat oss. Han blev ungefär 12 år och 4 månader.
Tack Camilla och Chrille samt senare Sofie och Andreas för att ni gett Celsius ett så fint liv. 
Vi skickar många tankar till er. R.I.P Celsius

23/5
Idag säger vi GRATTIS till vår Sira kull som fyller 10år. Stort grattis till Fenyia, Freyia, Faina, Fjodor, Sven och Viky. Hoppas ni alla får en underbar dag!
En tanke också till Vitus som har lämnat oss. 22/5
Igår fick vi det tragiska beskedet att Schaufuss - Snötrollens Nimbly Schufuss har lämnat oss. Han skulle fylla 13 om några veckor. 
Tack Lone och Vibeke för att ni tagit hand om honom och gett honom ett fint liv. Vi skickar många kramar till er. R.I.P Schaufuss. 

7/5
Roxi har varit på ögonlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Roxi. Tack Linda för ni kollade. 

5/5
Vi har fått en ny bild på Smulor och ni ser den under kullinfo, Geardni- Auviq/Smulor. Tack för bilden Birgit. 

30/4
Roy har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Roy. Tack Maggie för du kollade. 

29/4
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Geardni kull som fyller 11 år. Stort grattis Aneira, Cantona, Bizou och Smulor och hoppas ni alla får en underbar dag! Samt en extra tanke till Aniuk som inte finns med oss längre. 
25/4
Vi har fått lite nya bilder på Leia och ni ser dem under kullinfo, Chaos- Leia. 
Tack Hannah för bilderna.

23/4
Lite nya bilder på Qluri på hennes egen sida här >>

21/4
Vi har fått nya bilder på Preben och Pixie och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben respektive Pixie. Tack för bilderna Moa och Camilla.

Samt några nya bilder på Pilvi på hennes egen sida här >>

20/4
Lite nya bilder på Vilda på hennes egen sida här >>

19/4
Lite nya bilder på Bixie på hennes egen sida här >>

Samt en ny bild på Vida som ni ser under kullinfo, Sorelle-Vida. Tack Martin för bilden.

18/4
Lite nya blder på Diona under kullinfo, Mapacha och gå ner till Diona. Tack för bilderna Karin. 

17/4
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Mapacha kull som fyller 2 år. Grattis Diona och De Koda och hoppas ni båda får en underbar dag!


Regina Bianca är ögonlyst och ni ser resultatet under kullinfo, Erori och Regina Bianca. Tack för ni kollade. 
Diona har varit på röntgen och ögonlysning och ni ser resultaten under kullinfo, Mapacha och gå till Diona. Tack för ni kollade. 

14/4
Vi har fått lite nya bilder från Qanuk och Pältsa. Ni finner några under kullinfo, Zima och gå till Qanuk samt kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Samt någon här till vänster. Stort tack Linn för härliga bilder. 
Även en ny bild från Phiri som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna. 

12/4
Idag är det dubbelfödelsedag som vi firar. 
Vi säger stort GRATTIS till Zima kullen som fyller 3år samt till Isitalakullen som fyller 1 år.

Så stort grattis till Qluri, Qasper, Qiyo, Qaxi och Qanuk i Zima kullen samt till Pilvi, Pältsa, Pixie, Phiri, Preben, Max, Bob och Trulls i Isitala kullen. Hoppas ni alla får en underbar dag!

6/4
Rasmus är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Rasmus. Tack Mona för ni kollade. 
Vi har även fått lite nya bilder från Qanuk och Pältsa som varit på påsktur men kanske inte fick det bästa vädret på sin tur. Ni ser någon bild under kullinfo, Zima och gå til Qanuk samt några till under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Tack för bilderna Olof. 

4/4
Idag säger vi GRATTIS till vår Sorelle kull som fyller 1 år. Stort GRATTIS Vilda och Vida och hoppas ni får en underbar dag!Samt ett litet gratts till Leia som fyller 13,5 år idag!!

3/4
För 16 år sedan föddes de första snötrollens här på kenneln genom Oppas kullen där vi behöll Kiska och Kerak. Minnen med dessa hundar är många och glädjen för dem är stor. 

Samtidigt vill vi ju passa på att gratulera Kiskas barnbarn i Tresna kullen som idag fyller 4 år. Stort GRATTIS till Naska, Primus, Nesjeka, Nikita, Nasti och Dot. Hoppas ni alla får en


30/3
Vi har fått en ny bild på Tamika som ni ser på hennes sida här- Tamika. Tack Jenny för bilden. 

29/3
Vi har fått nya bilder på Nikita och Pixie. Ni ser dem under kullinfo, Tresna och gå ner till Nikita samt kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack Camilla för bilderna. 

28/3
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Chiquita kull som fyller 4 år. Grattis Bixie, Buffy, Buddha, Bialka, Bajka, Bronya och Stella. Hoppas ni alla får en underbar dag!
Vi sänder en tanke till Luna som inte är med oss längre. 


23/3
Idag säger vi GRATTIS till vår Isita kull som fyller 5 år. Stort grattis till Yumi, Yrja, Yaisa, Ylva och Yulle. Hoppas ni alla får en udnerbar dag!22/3
Idag säger vi GRATTIS till vår Eira kull som fyller 7 år. Stort grattis till Tatiyana, Tamika, Tikaani, Teyla, Talvi, Teo, Temudjin, Titeuf, Tigrou och Zeke. Hoppas ni alla får en bra dag!


21/3
Vi har fått en ny bild från Titeuf som ni ser under kullinfo, Eira och gå ner till Titeuf. Tack för bilden Beni. 

Resultaten för Årets draghund 2020 har kommit och vi gratulerar Monika och Micke som ägare till vinnaren Snötrollens EiraTeodor samt även grattis till de andra placeringarna för era snötroll. Även några av våra egna hundar var på listan och deras egen sida är uppdaterad med resultat. Det är som stolt uppfödare man ser att hela listan med 10 hundar var snötroll.
Kullinfo, Eira Teo är uppdaterad med resultatet också. 

19/3
R-Odin och Roxi har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Erori och gå till R-Odin och Roxi. Tack Jeanette och Linda för ni kollade.

En ny bild i vårt galleri från en av våra träningsturer hemmavid. 

18/3
Någon ny bild på Vilda och Pilvi efter träning i deras galleri. Samt en ny bild här till vänster på dem också.

16/3
Vi har fått en ny bild på Roxi och Rasmus och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi respektive Rasmus. Tack Linda och Mona för bilderna. 

Vår Tamika har flyttat till Jenny och de verkar verkligen ha det helt underbart. Det blir ett stort tapp för vårt spann att tappa Tamika som var en oerhört duktig draghund och extremt duktig kommandoledare. Hon kommer ju fortsätta jobba med framför sidorna istället för släden. Men för hennes skull var detta det bästa då hon började avsky vår hundbil mer och mer och det började kännas ohållbart för oss alla. 
Vi ser glädjen i både Jenny och Tamika och det gör även oss glada. Vi önskar er stort lycka till.
Tamikas egen sida är nerflyttad lite till hundar vi haft under våra hundar.

12/3
Ryno har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Erori och gå till Ryno. Tack Angelica för ni kollade.

6/3
Vi har fått en ny bild på Trulls som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack för bilden Moa.

5/3
Vi har fått nya bilder från Ritza och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilderna Lina. 

2/3
Det är med stor sorg vi gör denna uppdatering. Vi har nåtts av det myckt tråkiga beskedet att Silas- Snötroollens Nimbly Silas- har lämnat oss. Han blev nästan 12 år och 9 månader. Silas var en otroligt trevlig, duktig och fantastisk hund på så många sätt. han kommer leva vidare genom sina barn och barnbarn runt om i Sverige, Norge och Europa. Tyvärr fick han inga valpar på vår kennel, vilket vi hade önskat men tillfället gavs inte riktigt med de tikar vi har haft. Men vi har fått äran att ha honom till låns ibland i olika situationer och även i spannet. En otrolig hund på många vis.
Vi vill såklart skänka många tankar och kramar till hans ägare som gett honom ett så fantastiskt liv och vi tackar så oerhöt mycket för ni öppnade ert hem till honom. Vi tänker att han nu har återförenats med sin halvbror Hubbe, de har ju alltid stått varandra otroligt nära. 
R.I.P SE UCH PDP Snötrollens Nimbly Silas och tack för allt. 

25/2
Vi har varit iväg ett tag och njutit av massa härlig snö, massa sol och underbara spår och vyer. Först gick resan till Kolåsen i Skäckerfjällen och sedan vidare till Överhogdal. Vi har haft det underbart och det finns en massa nya bilder i galleriet. Titta och njut. I Kolåsen hade vi även lite sällskap, vilket var trevligt och vi tackar så mycket för sällskap och många goa skratt. 

24/2
Rex har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Erori. Tack Kristin för du kollade.

Från vår semester börjar vi nu få in lite bilder och först ut är lite bilder på Pältsa och Qanuk som också var där. Ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa samt på kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk.
 
23/2
Vi har fått en del nya bilder på Pältsa och Qanuk och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa samt på kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk. Tack för bilderna Linn.

Samt en ny bild på Elli på hennes sida- Elli. 

22/2
Vi har fått bilder på Phiri och ni ser dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack för bilderna Martin. 

18/2
Vi har fått nya bilder på Teo som ni finner under kullinfo, Eira och gå ner till Teo. Tack för bilderna Micke. 
Vi har även fått bilder från Chomsky och Chanuq när de fyllde 12 år. Ni ser dem under kullinfo, Ceavvi och gå ner till Chanuq respektive Chomskys sida. Tack för bilderna Puck och Denise. 

14/2
Idag säger vi stort Grattis till vår Ceavvi kull som fyller 12 år. Grattis till Chomsky, Celsius, Nimbus, Chanuq och Nikki. Hoppas ni alla får en underbar dag. En extra tanke till Coda och Czaarii som inte finns med oss längre. 13/2
Reggie är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Erori Regina Bianca. Stort tack för ni röntgade henne. 

24/1
Vi har fått nya bilder av Ritza som ni ser under kulinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilderna och för besöket i helgen. 
Vi har även haft besök av Trulls i helgen och lite nya bilder på honom ser ni under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack för besöket och buset Moa. 
Lite nya bus bilder på Trulls, Pilvi och Vilda här till vänster. 

20/1
Vi har fått nya bilder av Talvi och ni ser en av dem under kullinfo, Eira och gå ner till Talvi. Tack Kjersti för bilderna. 

18/1
De Koda är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo och gå ner till Mapasha kullen. Tack Johanna för du kollade.

Nya bilder på Buddha under kullinfo, Chiquita och gå till Buddha. 

17/1
Vi har fått nya bilder från Ryno och R-Odin och ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Ryno/Brynolf och R-Odin. Tack för bilderna Angelica och Jeanette.

12/1
Vi har varit på semester i hede i Hälsingland och funnit fantastik natur och en massa härliga turer. Ni ser en ny bild på index sidan därifrån, samt flera nya bilder därifrån under galleri.
Ni ser även en fin bild här nedan.Vi har även fått nya bilder från Max, Preben och Pältsa som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till repsektive hund för att se bilderna. Tack  Lina, Moa och Linn för bilderna och uppdateringarna.
Vi har även fått nya bilder på brynolf som ni ser under kullinfo, Erori och gå till preben för att se bilderna. Tack Angelica för bilderna. 

Vi har även nåtts av det tragiska beskedet att Czaarii har lämnat oss. Hon blev nästan 12 år gammal och har levt ett härligt och bra liv i nordnorge. Stort tack AnneKari och Steinar för ni gav henne ett så bra liv och stor kram till er och beklagar förlusten av er familjemedlem så mycket. 

1/1
Nytt år och då ska vi väl summera det föregående lite grann. Ett bra år där tävlinarna i draget hann att bli av innan pandemin tog över stora delar av landet och alla aktivteter mm. 
2020 var det året då Fredrik fick med sig spannet på en tid under 2 timmar per dag på DP60 och var därmed den första att göra det två dagar i rad och med en fantastisk tid dessutom. 
dessutom tog han hem ett SM guld till kenneln.
Kenneln fick hem några nya champions under dragsäsongen och det säger vi såklart grattis till igen. 
Vi fick även 2 kullar valpar där Pilvi och Vilda numera förgyller kennelns tillvaro. Vi tackar alla valpköpare för bilder och uppdateringar under året. Vi tackar även för att ni har röntgat och ögonlyst och meriterat era hundar under året. Det betyder jättemycket för oss.

Utställningarna ställdes in pga pandemin under i stort sett hela året. Men vi har trots detta haft ett bra år och njutit på en massa fina turer mm.
Nu blickar vi framåt mot 2021 som ju ser ut att starta i pandemins tecken med alla dragtävlingar och annat är inställda till att börja med. Så blir en del turer på tu man hand istället.
Tack alla för detta året!

26/12
Vi har fått några nya bilder på Yulle som ni ser under kullinfo, Isita och gå ner till Yulle. Tack Moa för bilderna.
Vi har även fått någon ny bild från Rex, R-Odin och Leia som ni ser här till vänster. Tack Kristin, Jeanette och Hannah för bilderna på deras julfirande mm. 

20/12
Vi önskar alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!

Vi har fått nya bilder från Nikita som ni ser under kullinfo, Tresna och gå ner till Nikita.
Samt på Brynolf som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Ryno/Brynolf.
Tack för bilder Camilla och Angelica.

14/12
Vi har även fått nya bilder på Phoenix/Bob som ni ser under kullinfo, Isitala och bläddra ner till Phoenix/Bob. Tack för bilderna Maja.

Vi har även fått nya bilder på De Koda som ni ser under kullinfo, Mapacha och bläddra ner till De Koda. Tack för bilderna Johanna och njut av all snö.
 
7/12
Vi har fått en ny bild på Vida som ni ser under kulinfo, Sorelle- Vida. Tack för bilden Madeleine. 
Koda har varit på ögonlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Mapacha- De Koda. Tack Johanna för du kollade.

3/12
Vi har fått nya bilder på Rasmus och ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rasmus. Stort tack för bilderna och uppdateringen Mona.

2/12
Vi har fått nya bilder på Roy och Roxi och ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roy och Roxi. Stort tack för bilderna och uppdateringen Maggie och Linda.

30/11
Vi har fått ny bild av Teo som ni ser på kullinfo, Eira och gå ner till Teo. Tack Monika för bilden.

Vi har även fått en ny bild på Ritza som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Ritza. Tack för bilden Lina. 

29/11
Vi har fått lite nya bilder på Nikita som ni ser under kullinfo, Tresna och bläddra ner till Nikita. Samt på Rejza som ni ser under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rejza. Tack Camilla för bilderna.
Vi har även fått nya bilder på Print Trulls som ni ser under kullinfo, Isitala och bläddra ner till Print Trulls. Tack för bilderna Moa. 
Samt på Pixie som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack för bilderna Johanna och Camilla.
Även någon ny bild på Max som ni ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Primo/Max. Tack för bilderna Lina.

18/11
Ritza har flyttat och verkar funnit sig väl till rätta i sitt nya hem. Vi önskar Fredrik, Lina och Ritza lycka till. 
Ni finner nu Ritzas sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Ritza. Ni ser även några nya bilder på Ritza där innan flytten.

11/11
Vi har fått nya bilder på Preben som i ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack för bilderna Moa.
Även en ny bild på Nesjeka under kullinfo, Tresna och gå ner till Nesjeka. Tack för bilden Susanne. 

6/11
Vi har fått en ny bild på Teo som ni ser under kullinfo, Eira och gå ner tillTeo. Tack Monika för bilden.

4/11
Vi har fått nya bilder på Ryno/Brynolf som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Ryno/Brynolf. Tack Angelica för bilderna.

29/10
Ritza är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Erori- Ritza.

27/10
Vi har fått nya bilder på Primo/Max som i ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Primo. Tack för bilderna Lina.

16/10
Vi har fått nya bilder på Rex och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå ner till Rex. Tack Kristin för bilderna.
Vi har även en ny bild på Pältsa som i ser under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Tack för bilden Linn.

Samt flera nya bilder på Leia som ni ser under kullinfo, Chaos- Leia. Samt en av dem finns som index bild på 13 åriga Leia- otroligt vacker bild. Stort tack för bilderna och uppdateringen om Leia Hannah. 

13/10
Vi har fått nya bilder på Phoenix/Bob och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phoenix/Bob. Tack Maja för bilderna.
Vi har även fått en ny bild på Ryno/Brynolf som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Ryno/Brynolf. Tack Angelica för bilden.

12/10
Vi har fått en ny bild på Rejza som ni ser under kullinfo, Erori och gå ner till Rejza. Samt en ny bild på Nikita under kullinfo, Tresna och gå ner till Nikita. 
Samt några nya bild på Pixie under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. Tack Camilla för bilderna.
Ritza är ögonlyst, ni ser resultat under kullinfo, Erori-Ritza.

9/10
Ytterligare någon ny bild på Vida under kullinfo, Sorelle- Vida. Tack Madeleine för bilden. 
Samt någon ny bild på Pixie under kullinfo, Isitala och gå ner till Pixie. tack Johanna för bilden.

7/10
Lite nya bilder på Vilda och Pilvi både på deras egna sidor samt under våra hundar.

6/10
Igår hade vi besök av Vida med familj. Det var så skoj att se henne igen. Ni ser lite nya bilder på Vida under kullinfo, Sorelle- Vida och även lite busbilder här nedan.
Stort tack för besöket Vida samt Martin, Madeleine, Maja och Viggo. 

4/10
Idag säger vi stort GRATTIS till Leia som fyller 13 år. Hipp Hipp Hurra Leia och hoppas du får en underbar dag!!

1/10
Igår hade vi besök av Regina Bianca- Reggie med familj. Det blev en del bus främst med Pilvi då de fann varandra bäst. Stort tack för besöket, så skoj att träffa er igen och se Reggie igen. Ni ser lite nya bilder på Reggie under kullinfo, Erori och gå ner till Regina Biancasamt en del bus bilder här nedan på Pilvi och Reggie. 


29/9
Vi har fått nya bilder på Phiri och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Phiri. Tack Martin för bilderna. 

28/9
Vi har fått en ny bild på R-Odin och ni ser den under kullinfo, Erori och gå ner till R-Odin. Tack Jeanette för bilden. 

27/9
Vi har fått nya bilder på Prins Trulls och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Prins Trulls. Tack Moa för bilderna. 

21/9
Vi har fått nya bilder på Preben och ni ser några av dem under kullinfo, Isitala och gå ner till Preben. Tack Moa för bilderna. 

19/9
Vi har fått nya bilder från Qanuk och Pältsa och ni ser någon ny under kullinfo, Zima och gå ner till Qanuk samt några nya under kullinfo, Isitala och gå ner till Pältsa. Tack Linn för bilderna. 

13/9
Ny bild på Ritza under våra hundar.

11/9
Vi har fått en ny bild på Yaisa som ni ser under kullinfo, Isita och gå ner till Yaisa. Tack för bilden Monika.